Erken gebelik testi yaptım bir bakar mısınız

Canım istanbul dayım maalesef teşekkürler öneri için. Doktora danışıp başliyim ilaca
ecopirin ne için kullanılıyor .
Bunu gebelik oluşana kadar kullandım 1 aylık kullanım dozu var içinde 1 kutu almisyim ben ondan sonra gebelik oluştu sonra aynı markanın Fenix plusunu kullanıyorum gebelikten dolayı
Merve hanım gebelik oluşana kadar neyi kullandınız acaba

Günde 2 sefer kulllaniyosunuz bı sabah bı akşam tok
Adetin ilk günü başlıyoduk sanırım baya oldu unuttum kusura bakmayın ya ilk günü yada 3.gunuydu yanlış hatirlamiyosam
Dubhaston adetliyken neden kullanılıyor acaba ben dra gittiğimde uzun sürmüştü adet dönemin dubhaston yazdı okuduğumda adetin başlaması için dediler ozaman problemim yoktu şimdi düzensizlikler başladı çocuğum da yok

Fenix plus un işlevi nedir gebelikteki kullanılması gerekiyor
İçinde vitamin takviyesi diyebilirix balık yağı ve şaseler var şasenin icjnde c vit folik asit v vitaminleri vs vs var içeriğini araştırın isterseniz internette de var

Adet düzenleyici Bebek varsa tutunsun diye ve adet söktürücü olarak da kullanıyoruz demişti doktorum bana aynen böyle veriuosa bildiği vardır bence kullanmanizda yarar var ben 2 ay kullandım 2. Ayda gebe kaldim

benımkılere de bakar mısınız 4 günlük gecikmem var öğlen yaptım testleri ilk dakikalar baktım bişey yoktu kahvaltı hazırlamaya geçtim kahvaltı yaptım döndüğümde bu şekildelerdi

Eklentiler

• IMG_6934.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_6929.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_6930.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6920.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…