- 10 Eylül 2025
- 65
- 20
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yoncammyldz
-
Hamilesiniz hayırlı olsunMerhaba 7 aydır hamılelık istıyoruz adetime 3 gün var erken gebelık testı yaptım 2. Cızgı silik çıktı böyle deneyımınız oldumu hamıle olabılırmıyım bana yardımcı olurmusunuz
Test markası bebe time daha önce yanılan varmı erken gebelık olandantest markası güvenilir ise hamilesinizzz
Belirtim nedir emin olamıyorum o kadar ay umutlandım üzüldüm ki her şeyı belirti sayıpGünaydın, hamilelik gözüküyor evet. Markası nedir acaba? Belirtileriniz nelerdi?
Cnm yalanci cikarmisti birkaç kisiyle ama sen baska bi test daha yap yada kan verBelirtim nedir emin olamıyorum o kadar ay umutlandım üzüldüm ki her şeyı belirti sayıpsadece sağ kasık bolgemde bir kaç gündür ara ara gelıp gıden sancı hıssi var . Marka bebe tıme inşallah yanıltmıyordur
Okudum bir kaç yorum bende öyle düşünüyorum önereceğiniz marka varmı yarın sabah bulabılırsem alıp yapayımCnm yalanci cikarmisti birkaç kisiyle ama sen baska bi test daha yap yada kan ver
Cnm yalanci cikarmisti birkaç kisiyle ama sen baska bi test daha yap yada kan ver
Valla cnm marka olarak miratech awox var guvenilir yada hic duyulmadik bi marka olabilirOkudum bir kaç yorum bende öyle düşünüyorum önereceğiniz marka varmı yarın sabah bulabılırsem alıp yapayım
İnşallah hayırlısıyla seninde bu ay yüzün güler aynı gunlerımızValla cnm marka olarak miratech awox var guvenilir yada hic duyulmadik bi marka olabilir
Acikcasi bnmde hic belirtim yok 4 gun kaldi bgn ama ovulasyon yaptim bir tik koyuydu dun
Cikiyor cnm hcg yükselince ovulasyon testlerinde de cikiyorİnşallah hayırlısıyla seninde bu ay yüzün güler aynı gunlerımızovulasyon da çıkıyor mu o sadece yumurtlama günü için degıl mı
Sence almalımıyım ondan yada kaset test mı kafam karıştı kanda bakmam geçmeden çünkü gectıgı halfe yaptığımda bile negatıf gördüm hep umutlanmak istemıyorum evde devamCikiyor cnm hcg yükselince ovulasyon testlerinde de cikiyor
Kaset yapabilirsin ama regl gununde tavsiye ederim bekle birazSence almalımıyım ondan yada kaset test mı kafam karıştı kanda bakmam geçmeden çünkü gectıgı halfe yaptığımda bile negatıf gördüm hep umutlanmak istemıyorum evde devam
teşekkür ederım dilerim birlikte alırız güzel haberi sende yapınca yaz lütfenKaset yapabilirsin ama regl gununde tavsiye ederim bekle biraz
Yazsrim cnm da umidim yok yateşekkür ederım dilerim birlikte alırız güzel haberi sende yapınca yaz lütfen
Neden öyle söyledın ki bende öyleyım ınan kaç aydır kaç defa umutla dım olmadı senın neden yok kiYazsrim cnm da umidim yok ya
Ya dun ovulasyon yaptim biraz koyuydu umudum vardi bugun yaptim silik cikti gitti butun umudumNeden öyle söyledın ki bende öyleyım ınan kaç aydır kaç defa umutla dım olmadı senın neden yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?