- 10 Eylül 2025
- 65
- 20
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yoncammyldz
-
Çok sevindim.Deger gayet iyi önemli olan 2 gune bir 1.5-2 katı artması.Sağlıkla ilerlesin insallah.Ben kanla degil de kaset test ile koyulasmayi takip etmiştim.Evet öyle demiştınız öngörünüz doğru benım bat 14 eylüldü hcg 84 çıktı haftaya tekrar yapmamı onerdı doktorum
O zman bir kaç kaset test ile evde takıp edebılirim test yapana kadar baş ağrım bel ağrım var bugünÇok sevindim.Deger gayet iyi önemli olan 2 gune bir 1.5-2 katı artması.Sağlıkla ilerlesin insallah.Ben kanla degil de kaset test ile koyulasmayi takip etmiştim.
Ben öyle tercih etmiştim canm.Net olsun istersen 2 güne bir kan ver.Seni bu konuda etkilemek istemem.Tercih senin.O zman bir kaç kaset test ile evde takıp edebılirim test yapana kadar baş ağrım bel ağrım var bugün
Bende öyle yaparım doktorum da haftaya perşembe ver dedı çünküBen öyle tercih etmiştim canm.Net olsun istersen 2 güne bir kan ver.Seni bu konuda etkilemek istemem.Tercih senin.
Selamün aleyküm. Merak ettiğim bişey var. Benim bat 13 eylül yani çok yakın günlerimiz. Bat gelmeden gebelik belli olmuş çok sevindim. Belirtileriniz varmıydı? Ben kaset test ile takip ediyorum negatif çıktı bu sabah (Test: Laboquick). Ancak ovülasyon testimde ikinci çizgi silikte olsa var görünüyor oda laboquick. Belli belirsiz kasık ağrılarım bu sabah itibariyle başladı. Göğüs ağrım nerdeyse 10 gündür var. 1 haftadır beyaz akıntımda var. Sizce varmıdır? Bilen varsa yazabilirmi?Bende öyle yaparım doktorum da haftaya perşembe ver dedı çünkü
Merhaba canım vardı belirti ama ben öylesine yaptım nasıl olsa gene yoktır dıye erken gebelık testı yaptım onlar daha hassas yanlış olabılır diye de 2 marka kullandım days comfort ve bebe time silik cızgı çıktı ikiside bugünde kaset yaptım sabah oda silik çıktı kan verdım ner olsun dıye bence erken gebelık dene derim 3 gündür sağ kasık ağrım vardı ve bel ağrım bugünde baş ağrım göğüsler hafif sızı seklınde bende regl donemınde de göğüste bir belirti olmadığı işin onu onemsemedım inşallah sende güzel haberler verirsinSelamün aleyküm. Merak ettiğim bişey var. Benim bat 13 eylül yani çok yakın günlerimiz. Bat gelmeden gebelik belli olmuş çok sevindim. Belirtileriniz varmıydı? Ben kaset test ile takip ediyorum negatif çıktı bu sabah (Test: Laboquick). Ancak ovülasyon testimde ikinci çizgi silikte olsa var görünüyor oda laboquick. Belli belirsiz kasık ağrılarım bu sabah itibariyle başladı. Göğüs ağrım nerdeyse 10 gündür var. 1 haftadır beyaz akıntımda var. Sizce varmıdır? Bilen varsa yazabilirmi?
Rabbim sağlıcakla doğurmak nasip etsin cnmKızlar kan testı yaptım pozitif dilerim tüm isteyenlerin bu hissi yaşayıp sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
İsteyen herkese nasip etsın teşekkür ederim canımRabbim sağlıcakla doğurmak nasip etsin cnm
Kötü kokulu değilse yanma kasıntı yoksa normal.Hamileligin ilk zamanları sarımsı kremsi akintilar olabiliyor.Bende de olmustu.Hatta regl olman geren günlerde kahverengi ya da pembemsi akıntı yani yerleşme kanaması olabilir.Cok ağrılı pıhtılı,sürekli ve kırmızı renkte olmadığı sürece korkmayınKızlar bir konuda bılgısı olan varsa yazsın lütfensarımsı sümüksü bir şey geldi peceteye tuvaltye nedir bu korkmalımıyım
Yok koku yada farklı bir şey çok teşekkür ederim iyiki varsınızKötü kokulu değilse yanma kasıntı yoksa normal.Hamileligin ilk zamanları sarımsı kremsi akintilar olabiliyor.Bende de olmustu.Hatta regl olman geren günlerde kahverengi ya da pembemsi akıntı yani yerleşme kanaması olabilir.Cok ağrılı pıhtılı,sürekli ve kırmızı renkte olmadığı sürece korkmayın
Test hangi marka?Eki Görüntüle 3643647 kızlar sabahın ılk ıdrarıyla yaptım adetıme 5 gün var hamılemıyım sızce
Eki Görüntüle 3643647 kızlar sabahın ılk ıdrarıyla yaptım adetıme 5 gün var hamılemıyım sızce
After markaTest hangi marka?
Hic duymadm o markayi ama teste gore var. Bence kan verin ya da baska test yapinAfter marka
Bı bucuk yıldır bklyrz hep hyl kırıklıgıHic duymadm o markayi ama teste gore var. Bence kan verin ya da baska test yapin
Bı bucuk yıldır bklyrz hep hyl kırıklıgı
Ins bebısın olurBiz de 10 aydir deniyoruz ama bilemezsiniz emin olmadan. Adet olana kdr umut vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?