Erken gebelik testi yaptım

Eklentiler

• 2D1038DB-F961-4090-A1C0-498A8C8BE3CB.webp
    2D1038DB-F961-4090-A1C0-498A8C8BE3CB.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 104
Bende kaset test yaptım regla iki gün kala bakar mısınız
Aynısı bende de çıktı 4 defa yaptım adetime 10 gün varken hepsinde aynıydı böyle sonra erken gebelik testi yaptım adetime 9 gün varken ertesi akşam baktım baya belliydi şimdi 7 gün kaldı midem bulanıyor kasıklarım belim sırtım çok agriyo kasiktaki ağrı yürümemi bile engelliyo bazen varmıdır acaba silik çizgi beni çok şüpheye düşürdü

Merhaba çok sevindim kaçıncı denemenizdi bu 🥰 benim 10 aydır olmuyor ama bu ar ara ara kasıklarıma ağrı girdi çıktı. Adetime 7 gün var ve yine çok umutsuzum 😞
Valla bir senedir deniyoruz ilk gebeliğim şuan dün kalp atışını da duyduk çok şükür ❤️ benimde hiç beklemediğim bir aydı normalde adet ağrısı çeken birisi değilim çok nadir girerdi ağrı o da iki üç gün önceden di 8-9 gün önceden sancı girmeye başladı bana şüphelendim ama yine de öyle olacağını düşünmemiştim ama şükür ki 6 gün kala dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgiyi görmüştüm. Darısı en kısa zamanda size inşallah. Erken öğrenmek çok stresli bişeymiş ama gerçekten bekleyebildiğiniz kadar bekleyin adet gecikince yapın test bence ❤️

Valla bir senedir deniyoruz ilk gebeliğim şuan dün kalp atışını da duyduk çok şükür ❤️ benimde hiç beklemediğim bir aydı normalde adet ağrısı çeken birisi değilim çok nadir girerdi ağrı o da iki üç gün önceden di 8-9 gün önceden sancı girmeye başladı bana şüphelendim ama yine de öyle olacağını düşünmemiştim ama şükür ki 6 gün kala dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgiyi görmüştüm. Darısı en kısa zamanda size inşallah. Erken öğrenmek çok stresli bişeymiş ama gerçekten bekleyebildiğiniz kadar bekleyin adet gecikince yapın test bence ❤️
Hele ki 1 -1.5 yıl bekleyip de bu haberi alanlara çok seviniyorum. Gözlerim doldu 🌷☺️ allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Bir gün biz de yaşar mıyız bu sevinci bilmiyorum. Çok yıpratıcı bir süreç. Bizlere de dua et canım💐 çok sevindim adına 💓💓

Hele ki 1 -1.5 yıl bekleyip de bu haberi alanlara çok seviniyorum. Gözlerim doldu 🌷☺️ allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Bir gün biz de yaşar mıyız bu sevinci bilmiyorum. Çok yıpratıcı bir süreç. Bizlere de dua et canım💐 çok sevindim adına 💓💓
Çok teşekkür ederim canım benim inan bende hiç yaşayamicam diyordum olmicak gözüyle bakıyordum ama oldu . Bir zamanı varmış buna eminim artık onlar gelmesi gereken en doğru zamanda geliyorlarmış o yüzden hiçbir zaman umudunu kaybetme . Seni çok iyi anlıyorum o yüzden bütün dualarım sizinle . Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ❤️

Back
X