Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AwoxMarkası ne testin
Awoxda yanılma payı yok canım çok küçük olsa bile algılıyor tebrik ederim
Teşekkür ederimÇok yeni daha inşallah sağlıkla ilerler5 ve üstü hamilelik deniyo çünkü
teşekkür ederimAwoxda yanılma payı yok canım çok küçük olsa bile algılıyor tebrik ederim
2 günde ver kan tahlili iki katı artması lazım hayırlı olsun![]()
Merhaba hayırlı olsun öncelikle var gibi duruyor inşallah güzel ilerler hamileliğiniz. Birşey sormak istiyorum fotoğraftaki testi yaptığınız gün mü kan verdiniz acabaKızlar merhaba adetime daha 5 gün var fakat test yaptığımda silik çizgi çıktı üstüne kan verdiğimde bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mıdır
Evet aynı gün akşam verdim kanıMerhaba hayırlı olsun öncelikle var gibi duruyor inşallah güzel ilerler hamileliğiniz. Birşey sormak istiyorum fotoğraftaki testi yaptığınız gün mü kan verdiniz acaba
Var görünüyor betaya göre canım, muhtemelen çok yeni ama doktora gitmen en sağlıklısıKızlar merhaba adetime daha 5 gün var fakat test yaptığımda silik çizgi çıktı üstüne kan verdiğimde bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mıdır
İki gün sonra tekrar kan vermeye gitmem lazımmış ondan sonra doktora gideceğimVar görünüyor betaya göre canım, muhtemelen çok yeni ama doktora gitmen en sağlıklısı![]()
Evet iki günde bir yükselişe bakılıyor inşallah sağlıkla artarİki gün sonra tekrar kan vermeye gitmem lazımmış ondan sonra doktora gideceğim
Teşekkür ederim sağolunEvet iki günde bir yükselişe bakılıyor inşallah sağlıkla artar![]()
Tamam çok teşekkür ederim demek ki beta ne kadar düşük olursa olsun awox gerçekten çok çok silikte olsa gösteriyor bunu sizin sayenizde öğrenmiş oldumEvet aynı gün akşam verdim kanı
Çok teşekkür ederimTamam çok teşekkür ederim demek ki beta ne kadar düşük olursa olsun awox gerçekten çok çok silikte olsa gösteriyor bunu sizin sayenizde öğrenmiş olduminşallah değeriniz çok güzel bir şekilde artar hamileliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız
herşey gönlünüzce olsun
![]()
Test için mi dediniz kan için miRegl gününden önce yapılması çok erken. Regl günü geçerse yapın
İkisi için de. Bana doktorum 10 gün geciksin öyle gel demişti.Test için mi dediniz kan için mi
Teşekkür ederimİkisi için de. Bana doktorum 10 gün geciksin öyle gel demişti.
Rica ederim ama inşallah gönlünce olurTeşekkür ederim![]()