• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yardım

Çok yeni daha inşallah sağlıkla ilerler💚 5 ve üstü hamilelik deniyo çünkü
Yumurtlamanın 9-10.günündeyim daha silik ama buraya atarken kalitesi düştüğü için renginde oynadım biraz . Testin markası sente erken gebelik testi gebelik varmı sizce dün ki testim çok çok daha silikti varla yok arasıydı

Eklentiler

• IMG_0294.webp
    IMG_0294.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 36
Yumurtlamanın 9-10.günündeyim daha silik ama buraya atarken kalitesi düştüğü için renginde oynadım biraz . Testin markası sente erken gebelik testi gebelik varmı sizce dün ki testim çok çok daha silikti varla yok arasıydı
Anlayamadım malesef ama cok hafif de bisey var gibi inşallah vardır 🤲

Ben gördüm canım hangi marka birde başka belirtilerin var mıydı akıntı Ağrı vs

Ben gördüm canım hangi marka birde başka belirtilerin var mıydı akıntı Ağrı vs
Bugün hep sağ kasığıma iğne batmaları oldu en çok bugün oldu geçti şu an yok beyaz şeffaf su gibi akıntım var bel ağrısı kasık ağrıları var 3 gündür aralıklı olarak . Testin markası sente erken gebelik testi

Benimde gebelik testim böyle normalde yumurtlamam çok düzenlidir fakat ilk defa bu ay yumurtlamam 4 gun geç oldu oda 16 Kasım bugün test yaptım bu şekilde son regl tarihim 28 ekim sizce kan testi için beklemeli miyim

Eklentiler

• 1000093480.webp
    1000093480.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 9
Back
X