- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
- Konu Sahibi blackpearl92
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikinci çizgiyi gayet net görüyorum. Hamilesin canım. Hayırlı olsun3 gün erken test hafif bir pembelik vardı çubukta tam emin olamadım , sizce sonuç nedir ?eğer varsa 9-10 günlük anca vardır hayırlısı bakalım .
Eki Görüntüle 2027834
Eki Görüntüle 2027835
hayırlısı inşallah canım belirtilerim vardı ama emin olamadım testten , mesajın için teşekkür ediyorumben ikinci çizgiyi gayet net görüyorum. Hamilesin canım. Hayırlı olsun
Sagolun insallah , gogusler de asiri hassasiyet agri sisme , iki gundur bas donmesi , sag kasikta saniyelik igne batmasi seklinde bir sizlama oldu ovulasyondan 2 gun sonra. Hayirlisi olsunBençe de var hayırlı olsun neydi belirtileriniz
Kararsız kaldım kan testi yaptırsam mı yaptırmasam mı diye sonuçta ikilimde bıraktı , birde benim kk ndeki arkadaşlarıma danışayım öyle karar vereyim dedim teşekkür ederim yorumlarınız içinKan testi yaparsanız daha emin olursunuz.
Ama silik çizgi görünüyor hayırlı olsun :)
Adet gecikti mi?Kararsız kaldım kan testi yaptırsam mı yaptırmasam mı diye sonuçta ikilimde bıraktı , birde benim kk ndeki arkadaşlarıma danışayım öyle karar vereyim dedim teşekkür ederim yorumlarınız için![]()
bu ayın 3 ü adet tarihim , erken yapılmış bir test :)Adet gecikti mi?
amin sağolun bende geçmesini bekliyorum ayın 3 ünden sonra tekrarlıcam, ilaç kullanacaktım o yüzden erken yaptım ilacı kullanmıyorum şuan olabilir diye :)Silik bir çizgi görüyorum, inşallah dilediğiniz gibi çıkar... Adetiniz geçtikten sonra bir kere daha test yapın bu sefer net belli olur diye düşünüyorum... Hayırlısı olsun hakkınızda..
Supheniz varsa tabiki kullanmayn :)amin sağolun bende geçmesini bekliyorum ayın 3 ünden sonra tekrarlıcam, ilaç kullanacaktım o yüzden erken yaptım ilacı kullanmıyorum şuan olabilir diye :)
Evet var gibi. Doktor takibinde olun.3 gün erken test hafif bir pembelik vardı çubukta tam emin olamadım , sizce sonuç nedir ?eğer varsa 9-10 günlük anca vardır hayırlısı bakalım .
Eki Görüntüle 2027834
Eki Görüntüle 2027835
reglm geçtikten sonra bir test daha yapıp öyle kan vereceğim damarlarım çok hassas 1 hafta mor kalıyor ilginç bir şekilde kısmet artık.Evet var gibi. Doktor takibinde olun.
Geçmesin beklemek daha iyi tabi o halde :)bu ayın 3 ü adet tarihim , erken yapılmış bir test :)
heyecanlı bir bekleyiş ilkinde direk çıkmıştı şimdi içimde bir heyecan var tabi olumsuz da olabilir ama hayırlısı :)Geçmesin beklemek daha iyi tabi o halde :)
Tedbirli olmakta fayda var. Gerçekten gecikmesini bekleyin.reglm geçtikten sonra bir test daha yapıp öyle kan vereceğim damarlarım çok hassas 1 hafta mor kalıyor ilginç bir şekilde kısmet artık.
allaheyecanlı bir bekleyiş ilkinde direk çıkmıştı şimdi içimde bir heyecan var tabi olumsuz da olabilir ama hayırlısı :)
hadi hayırlısı allah gönlümüze göre versin kızlarheyecanlı bir bekleyiş ilkinde direk çıkmıştı şimdi içimde bir heyecan var tabi olumsuz da olabilir ama hayırlısı :)