Erken Gebelik Testi

blackpearl92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
640
432
133
3 gün erken test hafif bir pembelik vardı çubukta tam emin olamadım , sizce sonuç nedir ?eğer varsa 9-10 günlük anca vardır hayırlısı bakalım .
1.webp
2.webp

Kan testi yaparsanız daha emin olursunuz.
Ama silik çizgi görünüyor hayırlı olsun :)
Kararsız kaldım kan testi yaptırsam mı yaptırmasam mı diye sonuçta ikilimde bıraktı , birde benim kk ndeki arkadaşlarıma danışayım öyle karar vereyim dedim teşekkür ederim yorumlarınız için :KK200:

Silik bir çizgi görüyorum, inşallah dilediğiniz gibi çıkar... Adetiniz geçtikten sonra bir kere daha test yapın bu sefer net belli olur diye düşünüyorum... Hayırlısı olsun hakkınızda..

Silik bir çizgi görüyorum, inşallah dilediğiniz gibi çıkar... Adetiniz geçtikten sonra bir kere daha test yapın bu sefer net belli olur diye düşünüyorum... Hayırlısı olsun hakkınızda..
amin sağolun bende geçmesini bekliyorum ayın 3 ünden sonra tekrarlıcam, ilaç kullanacaktım o yüzden erken yaptım ilacı kullanmıyorum şuan olabilir diye :)

Merhaba kızlar,

Benim adetim 1-7 ağustos arasıydı 8 inde 10 unda 12 sinde 16 sında eşimle korunmasız ilişki yaşadık neyse sonrasında benim adetime 1,5 hafta kala sarı akıntım başladı ve sağ kasığımda ağrı batma gibi şikayetlerim oluyor.Sağ kasık ağrım hala var yani siz düşünün :) Dün gebelik testi erken adetgecikmesinden 6 gün sonra yazıyor du onu aldım test negatif idrar testi verdim enfeksiyon da yok başika birt doktora sordum net üzerinden 1 hafta sonra tekrar test yapt dedi sadece sizce ne yapmalıyım?

Back
X