Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miCanım tebrikler hamilesin hemen kan ver pazartesi
Ay inşallah eğer kan testi pozitif çıkarsa ilk senin için dua edeceğim :)Normalde yanılma payı oluyo bazen ama yüzde 90 hamissin canım
Çok teşekkür ederim canım benim saol❤ama dedim ya yüksek olasılık hamissin sağlıkla kucağına alırsın inşallahAy inşallah eğer kan testi pozitif çıkarsa ilk senin için dua edeceğim :)![]()
Amin inşallahÇok teşekkür ederim canım benim saol❤ama dedim ya yüksek olasılık hamissin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah öyledir teşekkür ederim. Aslında regl belirtilerim var sadece farklı olarak 2 gün önce 2 damla kahverengi lekem geldi. Normalde adet öncesi lekelenmeyi pek yaşamam. Yerleşme kanaması olabilir mi diye tereddüt ettim. Ben test yapmak istemiyordum bekleme taraftarıydım ama eşim dayanamadı.Sanırım hamilesin :) tebrikler. Ne gibi belirtiler yaşadın da test yaptın? Ne zamandır çabalıyorsun gebelik için :)
Bende bebek istiyorum sende bana dua et canımAmin inşallah![]()
Gerçekten bütün dualarım anne olmak isteyenlerle. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın, alırızBende bebek istiyorum sende bana dua et canım
Aminnn canımm aminnnnnnGerçekten bütün dualarım anne olmak isteyenlerle. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın, alırız![]()
Merhaba. Evet bugün dayanamadık acilde kan verdim. Beta 170 çıktı doktor teyide muhtaç bir daha ver yarın dedi. Yarın kadın Doğuma gideceğimKan verdinizmi?
İyi geceler öncelikle şuan ki sonucunuz için en başında yürekteeeeen tebrik ederimm, Rabbim önce sağlıklı haberlerini alıp, sonrada kucağınıza almanızı nasip etsinMerhaba. Evet bugün dayanamadık acilde kan verdim. Beta 170 çıktı doktor teyide muhtaç bir daha ver yarın dedi. Yarın kadın Doğuma gideceğim
Amin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinİyi geceler öncelikle şuan ki sonucunuz için en başında yürekteeeeen tebrik ederimm, Rabbim önce sağlıklı haberlerini alıp, sonrada kucağınıza almanızı nasip etsin
Bir sorum olucaktı, bende pco var bu erken testlerden alsam sonuç alabilirmiyim acaba
Merhaba. Evet yaptırdım çok şükür hamileyim. Markasını hiç hatırlamıyorum. Ertesi gün normal kaset testlerden yaptım onda da çıkmıştıMerhabalar tekrar test yaptırdınız mi merak ettimbir de hangi gebelik testini yapmıştınız