• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Nuran0905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
13
10
88
Merhaba. Reglime 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Bakabilir misiniz ne anlama geliyor bu sonuç?

Eklentiler

• 42BB158B-2EC7-4466-806D-6C337B58D637.webp
    42BB158B-2EC7-4466-806D-6C337B58D637.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 222
Silik çizgi var ama bu testler güvenilir oluyor mu? Lütfen tecrübeli birileri yardımcı olabilir mi 😔

Sanırım hamilesin :) tebrikler. Ne gibi belirtiler yaşadın da test yaptın? Ne zamandır çabalıyorsun gebelik için :)

Sanırım hamilesin :) tebrikler. Ne gibi belirtiler yaşadın da test yaptın? Ne zamandır çabalıyorsun gebelik için :)
İnşallah öyledir teşekkür ederim. Aslında regl belirtilerim var sadece farklı olarak 2 gün önce 2 damla kahverengi lekem geldi. Normalde adet öncesi lekelenmeyi pek yaşamam. Yerleşme kanaması olabilir mi diye tereddüt ettim. Ben test yapmak istemiyordum bekleme taraftarıydım ama eşim dayanamadı.

Merhaba. Evet bugün dayanamadık acilde kan verdim. Beta 170 çıktı doktor teyide muhtaç bir daha ver yarın dedi. Yarın kadın Doğuma gideceğim
İyi geceler öncelikle şuan ki sonucunuz için en başında yürekteeeeen tebrik ederimm, Rabbim önce sağlıklı haberlerini alıp, sonrada kucağınıza almanızı nasip etsin 🙏
Bir sorum olucaktı, bende pco var bu erken testlerden alsam sonuç alabilirmiyim acaba

İyi geceler öncelikle şuan ki sonucunuz için en başında yürekteeeeen tebrik ederimm, Rabbim önce sağlıklı haberlerini alıp, sonrada kucağınıza almanızı nasip etsin 🙏
Bir sorum olucaktı, bende pco var bu erken testlerden alsam sonuç alabilirmiyim acaba
Amin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 gerçekten sorunuzun cevabını hiç bilmiyorum 😔 ama tavsiyem erken test yapmayın. Erken öğrenmek stresten başka bir şeye yaramıyor

Back
X