- 13 Ocak 2020
- 46.344
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.485
- 598
- 33
- Konu Sahibi Aasddgghtyr
-
İnsallah olur bu ay canım. Ben de bu ay yapıyorum kesin kafaya koydum.Yok hayir olmadi canım iki gün gecikmeli adet oldum 6 gün sürerdi adetim normalde 3 günde bitti ama yoğundu insallah bu aya ümidim var bakalim hayırlısıyla olucakmi
Sorma bende ayniyim eşime diyorum iki günde bir işimiz var ona göre kaytarmak yok gülüyor olurr bana uyar diyor ne yapsın adamda kafayı yedi benle. Adet bitiminden itibaren diger adete kadar gün aşırı ilişki öneriyorlar yumurtlama tarihim değişik sanirim gecen aylarda o günlerde çalıştık ama olmadi sanirim bu yüzden.İnsallah olur bu ay canım. Ben de bu ay yapıyorum kesin kafaya koydum.
Yumurtlama işi sürprizli oluyor ya nadir de olsa bazen 2.ye yumurtlanıyor. Zaten duzenli iliski her sey icin en dogru olan. Bebek dusunulmese de gun asiri olmasi gerek.Sorma bende ayniyim eşime diyorum iki günde bir işimiz var ona göre kaytarmak yok gülüyor olurr bana uyar diyor ne yapsın adamda kafayı yedi benle. Adet bitiminden itibaren diger adete kadar gün aşırı ilişki öneriyorlar yumurtlama tarihim değişik sanirim gecen aylarda o günlerde çalıştık ama olmadi sanirim bu yüzden.
Gözün aydin canim bariz sekilde ikinci cizgi cikmis iki gün sonra tekrar dene testi umarim cizgi daha belirginlesir ve kesinlesir.Sizce hamileliğin bir hafta önce yaptım çıkmadı 2 gün önce böyle çıktı
Bugün yaptm anında iki çizgi oldu canım allah herkese nasip edsn 7 aylık evliyim 2 ay önce 7 haftalık bebegm boş gebelik diye sonlandı tekrar olur diye korkuyorumGözün aydin canim bariz sekilde ikinci cizgi cikmis iki gün sonra tekrar dene testi umarim cizgi daha belirginlesir ve kesinlesir.
Sonucunuz ne oldu acabaSabah ilk idrarla yaptım çift cıktı şimdi yaptım tek cıktı ben hangisine inanim
Çift cıktı gine ama adet oldumSonucunuz ne oldu acaba
Evet canım çizgi görünüyor hayırlı olsun, kan testiyle teyit etKızlar selam. 6 gün geçti test yaptım sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 2602736
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?