- 7 Eylül 2020
- 50
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi kubra78289
-
Predictorun arkasinda beklenen adetten 6 gun sonra sonuc verir yaziyor ama bence biraz daha bekleyin.Kızlar merhaba dün beş liralık testlerden yaptım çok silik çıktı hatta bence negatifti. Yarın bata 6 gün kalmış olucak sabah idrarımla predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ya da direkt kan testi versem çıkar mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Dünkü testin fotografi varsa atar misiniz belki cok silik degildir bir ihtimal vardir ona bakar predictoru yapmaniz icin bir yorum yapariz.Kızlar merhaba dün beş liralık testlerden yaptım çok silik çıktı hatta bence negatifti. Yarın bata 6 gün kalmış olucak sabah idrarımla predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ya da direkt kan testi versem çıkar mı yardımcı olursanız çok sevinirim
tabii buyrun iki tane yaptım böyle çıktıDünkü testin fotografi varsa atar misiniz belki cok silik degildir bir ihtimal vardir ona bakar predictoru yapmaniz icin bir yorum yapariz.
Ilkinde bayağı var gibi eger 5 dk icinde ciktiysa.tabii buyrun iki tane yaptım böyle çıktı
1 dk geçmeden çıktı yarın tekrar yapayım teşekkürlerYarin ilk idrarla bakin isterseniz tekrar.
Ilkinde çizgi var gibi1 dk geçmeden çıktı yarın tekrar yapayım teşekkürler❤
1 dk geçmeden çıktı yarın tekrar yapayım teşekkürler❤
Ben emin olamadım,çok isteyince insan 2 değil,4 çizgi bile görebiliyor :))Var evet
Emin olmak için kan testi yaptırın tabi.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınBen emin olamadım,çok isteyince insan 2 değil,4 çizgi bile görebiliyor :))
Inşallah vardır, sizde sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallahEmin olmak için kan testi yaptırın tabi.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Ya benimde 9 gün var yumurtlama dönemimde eşimle birlikte olduk inşallah olmuştur çok istiyorumKızlar benimde adetime 7 qün kaldı nezaman yaptırayım sizce erken qebelik testini
Eger idrarda cikiyorsa kanda her turlu cikar bence bir iki gun daha idrarda takip edin koyulasirsa kan verin. Gebeligi erkenden yakalamakta iyi degil. Deger dusuk oluyor bu defa yukselecek mi kimyasal mi olacak stresi yasiyor insanKızlar merhaba dün beş liralık testlerden yaptım çok silik çıktı hatta bence negatifti. Yarın bata 6 gün kalmış olucak sabah idrarımla predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce ya da direkt kan testi versem çıkar mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim 5 qün kala adetime adet oldum buqün yani dün akşamdan pembe lekem varla yok arasıydı buqün kesinleşti ama tam açılmadı moral olarak çok kötüyümYa benimde 9 gün var yumurtlama dönemimde eşimle birlikte olduk inşallah olmuştur çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?