Erken gebelik testi

Ylz_42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
9
0
1
Adetime bir gun var.Testte sizce hamilelik var mı? Belimde agrı var ve kasıklarımda çok hareket edınce agrı oluyo yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• DSC_1379~2.webp
    DSC_1379~2.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
Adetime bir gun var.Testte sizce hamilelik var mı? Belimde agrı var ve kasıklarımda çok hareket edınce agrı oluyo yardımcı olur musunuz?
Çok silik sanki ama bence var .Bir şey soracağım doğal yollar mı gebe kaldın yoksa tüp bebe mi

Çok silik sanırım var ,hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ,böyle hamilelik haberlerine çok mutlu oluyorum 😍 darısı başıma amin 🤲🏻😬

Kaç dakikada çıktı bilmiyorum ama kuruma çizgisi de olabilir .çünkü testin kaç dakika içerinde çıkacağı mutlaka üzerinde yazıyordur . Bu süre içerisinde bu sonuc çıktıysa bence var . Daha uzun sürede çıktıysa kuruma çizgisi bu . 2 gün sonra tekrar et bence

Kaç dakikada çıktı bilmiyorum ama kuruma çizgisi de olabilir .çünkü testin kaç dakika içerinde çıkacağı mutlaka üzerinde yazıyordur . Bu süre içerisinde bu sonuc çıktıysa bence var . Daha uzun sürede çıktıysa kuruma çizgisi bu . 2 gün sonra tekrar et bence
İlk5 dakıkada çıktı

Back
X