Erken gebelik testi

Umudadogru06

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
91
42
18
27
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var adetime 12 gün var bu erken gebelik testlerinden aldım prodoctor olan ama yapmaya cesaret edemiyorum ya negatif cıkarsa diye duramıyorum da 5 yılın bekleyişi çünkü adetinden 10 12 gü önce yapıpta bu testle pozitif gören var mı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var adetime 12 gün var bu erken gebelik testlerinden aldım prodoctor olan ama yapmaya cesaret edemiyorum ya negatif cıkarsa diye duramıyorum da 5 yılın bekleyişi çünkü adetinden 10 12 gü önce yapıpta bu testle pozitif gören var mı
Coook erken daha yapma çıkmaz testi boşuna harcama.Gonlunce olsun inşallah

Adete 12 gün varken idrar testinin doğru çıkacağını sanmıyorum

Merhabalar bende adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin 😁

Eklentiler

• 20210401_081332.webp
    20210401_081332.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 102
  • 20210401_080357.webp
    20210401_080357.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 102
Merhabalar bende adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin 😁
Benimde erken gebelik testim boyleydi var mi acaba boyle yasayan adetime 6 gun var

cok erken daha :)

63D12822-0C73-4D1D-9B6E-F2AA66621155.webp
63D12822-0C73-4D1D-9B6E-F2AA66621155.webp
Kızlar merhaba sabah 7 de test yaptım ılk 5 dk bısey cıkmadı sonra uyudum 2 saat spnra falan böyle olmus normal mi şüphe etmelı mıyım? Erken gebelik testini adete 5 gun varken yaptım bu çizgi 2 saat sonra herkeste çıkıyor mu boyle

Her testte çift çizgi olduğundan idrarin beklemeseiyle gebelik olmasa dahi ikinci çizgi kizarabiliyor.Bundan dolayı testten on dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılır
Anladim tesekkurler. Tuhafima giden beta hormonunu tespit etmesi gereken cizgi hangi hormonu tespit ediyoda kizariyo stresi yetmezmis gibi bide bunlar cikti basima 😁

üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce diye yazıyor zaten..adete 12 gün varken normal.kan testi bile kesin sonuç vermesi muamma..Allah gönlünüze gore versin inşallah nur topu gibi bir evladınız olur ama biraz daha mantıklı olalım

üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce diye yazıyor zaten..adete 12 gün varken normal.kan testi bile kesin sonuç vermesi muamma..Allah gönlünüze gore versin inşallah nur topu gibi bir evladınız olur ama biraz daha mantıklı olalım
Gönül isteyince malesef mantık devreye giremiyo😭saolun allah razı olsun allah isteyen herkese versin

Back
X