- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Çok erken henüz hiç moral bozmaİnşâAllâh canım dün baya moralim bozuldu benimde umudum pek kalmadı ama belki bi mucize olur sabır bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken henüz hiç moral bozmaİnşâAllâh canım dün baya moralim bozuldu benimde umudum pek kalmadı ama belki bi mucize olur sabır bakalım![]()
İnşâAllâh öyledir canım 1 yada 2 haziranda tekrar test yapacam tabi adet olmazsamÇok erken henüz hiç moral bozma![]()
Bende merak içerisindeyim arada kasıklarımda kramp oldu dün akşam ama inşallah bebiştir sende hiç belirti var mıİnşâAllâh öyledir canım 1 yada 2 haziranda tekrar test yapacam tabi adet olmazsam![]()
Kasık ağrısı vardı canım bu sabah oda kalmamış ama gün içinde artıyor du bugün olacak mı bakalım başka bişey yok bide bu sabah jelimsi akıntım oldu baya fazlaBende merak içerisindeyim arada kasıklarımda kramp oldu dün akşam ama inşallah bebiştir sende hiç belirti var mı
İnşâAllâh canım benimBende merak içerisindeyim arada kasıklarımda kramp oldu dün akşam ama inşallah bebiştir sende hiç belirti var mı
Evet benimde oldu , mübarek cuma günü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKasık ağrısı vardı canım bu sabah oda kalmamış ama gün içinde artıyor du bugün olacak mı bakalım başka bişey yok bide bu sabah jelimsi akıntım oldu baya fazla
Amin canım inşallah da ben bu jelimsi akıntımı pek hayra yoramadım adet olacak zaman da oluyor yaEvet benimde oldu , mübarek cuma günü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ama gebelik belirtileri adet belirtileriyle çok benziyor ya o yüzden kötü düşünmek istemiyorum, umarım hayal kırıklığına uğramamAmin canım inşallah da ben bu jelimsi akıntımı pek hayra yoramadım adet olacak zaman da oluyor ya
Umarım canım ben kendi adıma dedim o akıntıya görünce de bi hayal kırıklığı oluşmadı değil napalım olmazsa da her ay yeni bi umut bizim içinAma gebelik belirtileri adet belirtileriyle çok benziyor ya o yüzden kötü düşünmek istemiyorum, umarım hayal kırıklığına uğramam
sizin son adet tarihi ne zaman acabaUmarım canım ben kendi adıma dedim o akıntıya görünce de bi hayal kırıklığı oluşmadı değil napalım olmazsa da her ay yeni bi umut bizim için![]()
Aynen aşırı benzer belirtiler, bata 5 gün kaldı, bugün açık kırmızı lekelenme tarzı gelmiş, yerleşme kanaması mı adet mi habercisi bilemedimAma gebelik belirtileri adet belirtileriyle çok benziyor ya o yüzden kötü düşünmek istemiyorum, umarım hayal kırıklığına uğramam
Başlangıcı 7 mayıs bitişi 13 mayıssizin son adet tarihi ne zaman acaba