Çok teşekkürler evet çok erken haklısınız , hayırlısı olsun hepimiz içinEvet görünüyor ama erken gebelik testleri bazen yanıltabilir. Daha çk var gününe. Bir de adet günü dene derim. Bende de böyle çıktı ama tam adetime bir gün kala adet olmuştum ve çk üzülmüştüm.
Bende iki kez erken gebelik testi yaptım aynı gün icinde. İkisinde de silik çıktı az önce ki fotoğraf gibi. İkisinde de yanılma olur mu ki acaba. Adetime de iki gün var.zaman geçmek bilmiyor. Rabbim isteyenlerin kucağını boş birakmasin inşallahEvet görünüyor ama erken gebelik testleri bazen yanıltabilir. Daha çk var gününe. Bir de adet günü dene derim. Bende de böyle çıktı ama tam adetime bir gün kala adet olmuştum ve çk üzülmüştüm.
Benim de adetim düzensiz , o yüzden yumurtlama testi de yaptım gerçi bu ay zaten yumurtlama gördüm ve değerlendirdik ama 2. yumurtlama olabilir mi dedim,erken gebelik testinde de silik çizgi görünce kafam karıştı Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBende iki kez erken gebelik testi yaptım aynı gün icinde. İkisinde de silik çıktı az önce ki fotoğraf gibi. İkisinde de yanılma olur mu ki acaba. Adetime de iki gün var.zaman geçmek bilmiyor. Rabbim isteyenlerin kucağını boş birakmasin inşallah
Sabah idrar önemli. Ne diyim hayırlısı Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah vardırBende iki kez erken gebelik testi yaptım aynı gün icinde. İkisinde de silik çıktı az önce ki fotoğraf gibi. İkisinde de yanılma olur mu ki acaba. Adetime de iki gün var.zaman geçmek bilmiyor. Rabbim isteyenlerin kucağını boş birakmasin inşallah
Birini sabah yaptım ama . inşaallah vardır yaa. Allah razı olsun.Sabah idrar önemli. Ne diyim hayırlısı Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah vardır
Amin inşallah Rabbim dualarımızı hakkımızda hayırlı etsin inşallahBenim de adetim düzensiz , o yüzden yumurtlama testi de yaptım gerçi bu ay zaten yumurtlama gördüm ve değerlendirdik ama 2. yumurtlama olabilir mi dedim,erken gebelik testinde de silik çizgi görünce kafam karıştı Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kan testiniz nasil cikti pekiMerhaba benimde adetim 4 gün geçti ve erken gebelik testi aldım bgün yaptım silik çıktı 4 gün geçmesine ragmen kızlar silik çıkması beni düşündürdü dogrusu
Kan ilk 129.6 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 517 çıktı canım şimdi pzt gene kan vericem eger yüksekse cumada kese ve kalp atışını duyarız dedi doktorKan testiniz nasil cikti peki
Hamile misin peki yaa benimde boyle cıktı kan testi verdin mi??Merhabalar herkese yıllardır kk takipcisiyim ilk defa başlık açıyorum umarım birileri cevap verir10 gün önce yumurtlama testinde pozitif görüp değerlendirdik adetim duzensiz ama genelde 30-35 günde bir oluyor ve şu an yaklaşık 1 hafta var dayanayip erken gebelik testi yaptım ve hayal gormuyorsam 2. silik çizgi var sanki bakıp yorumlar mısınız ,böyle bir şey yaşayıp hamile olan var mı aramizda
Evet 4+6 da keseyi gördük geçen Perşembe haftaya da kalp atışı için gideceğiz ,darısı başınıza hayırlısıylaHamile misin peki yaa benimde boyle cıktı kan testi verdin mi??
Belirtilerin nelerdi:)Evet 4+6 da keseyi gördük geçen Perşembe haftaya da kalp atışı için gideceğiz ,darısı başınıza hayırlısıyla
Göğüs hassasiyeti ve kasıkta ara ara batmaBelirtilerin nelerdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?