Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çıkarErken gebelik testi almıştım sabah ilk idrarla yapayım dedim sonuç çift cizgi çıktı kanda da hemen çıkar mı acaba Eki Görüntüle 2896943
Çok teşekkür ederimÇıkar hormon önce kana kandan idrara geçiyor zaten hayırlı olsun
Bence çıkar çünkü çok silik cikmamiş cizginiz adetten kaç gün önce yaptınız acabaErken gebelik testi almıştım sabah ilk idrarla yapayım dedim sonuç çift cizgi çıktı kanda da hemen çıkar mı acaba Eki Görüntüle 2896943
Bu sabah yaptım adetim bugünle birlikte 2 gün gecikti kan verdim yarın belli olacak sonuçBence çıkar çünkü çok silik cikmamiş cizginiz adetten kaç gün önce yaptınız acaba
Bu sabah yaptım adetim bugünle birlikte 2 gün gecikti kan verdim yarın belli olacak sonuç
Amin inşallah hamileyim bugün hcg değerim 1020 çıktıSonucunuz ne oldu merak ettimTeste göre ben buradayim annecim diyor Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsn
Amin inşallah tabiki ederim rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkesin gönlüne göre versinÇok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin. Banada dua eder misin bende çok istiyorum hayirlisiylaismim emine. Hamilelerin duasi kabul olurmuş
❤
Ya çok sevindim hayırlı olsun saglıkla huzurla kucagınıza aldıgınız günü de görün inşErken gebelik testi almıştım sabah ilk idrarla yapayım dedim sonuç çift cizgi çıktı kanda da hemen çıkar mı acaba Eki Görüntüle 2896943
Amin inşallah teşekkür ederimYa çok sevindim hayırlı olsun saglıkla huzurla kucagınıza aldıgınız günü de görün inş![]()