- 23 Aralık 2016
- 22
- 7
- 86
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 gün kala yaptım böyle silik cıktı pişman oldum erken yaptıgıma daha cok kafama takıldı keşke adetimi bekleseydim 8 gün varmış tekrar yaparsın moralini bozma.Prodoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca![]()
Bende 5 gün kala yaptım böyle silik cıktı pişman oldum erken yaptıgıma daha cok kafama takıldı keşke adetimi bekleseydim 8 gün varmış tekrar yaparsın moralini bozma
Yok Bi kızım var, ikinciyi istiyorum Rabbim nasip ederse inşallahİnşallah.ilkmi olucak seninki
Allah bağışlasınYok Bi kızım var, ikinciyi istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Sen biraz bekle kan testi ver garanti olsun. Ben biraz aceleci davrandım galiba 5 6 gün sonra tekrar yapacağım bakalımBen ilk gebelikte kalp atışı yoktu kaybettm 6 haftasında.1 bucuk ay önce kürtaj oldum şimdide merak içindeym
Allah bağışlasınBen ilk gebelikte kalp atışı yoktu kaybettm 6 haftasında.1 bucuk ay önce kürtaj oldum şimdide merak içindeym
Sizede haber veririm kan testinden sonra sizde bana yazınRabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Sen biraz bekle kan testi ver garanti olsun. Ben biraz aceleci davrandım galiba 5 6 gün sonra tekrar yapacağım bakalım
Sizede haber veririm kan testinden sonra sizde bana yazın
Tabi yazarım, sizin sonucunuzu da merak ediyorum yazarsınızSizede haber veririm kan testinden sonra sizde bana yazın
Duramadm şimdi gidecegim hastaneyeTabi yazarım, sizin sonucunuzu da merak ediyorum yazarsınız
Sonucum buSizede haber veririm kan testinden sonra sizde bana yazın
TebriklerSonucum bu
Hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok sevindim senin adınaSonucum bu
İnşallah Rabbim herkese nasip etsin ama beklemek zor geliyor insana hele benim gibi sabırsız birineAynı marka ile bende test yaptım ve adetime 1 gün kala yapmistim hafif silik çizgi çıkmıştı ama ben bu teste güvenmiyorum sonra kan vermeye gittim ve negatif çıktı bence biraz bekleyin ve kan verin inşallah gönlümüzdeki neyse o olur![]()
Sizi çok iyi anlıyorum o sabırsızlardan biride benimİnşallah Rabbim herkese nasip etsin ama beklemek zor geliyor insana hele benim gibi sabırsız birine
Haklısınız kendimi iki sonuca da hazırlamaya çalışıyorum ama aklım kalbim hep olumluya gidiyorSizi çok iyi anlıyorum o sabırsızlardan biride beniminşallah güzel haberlerinizi alırız ama yinede diğer ihtimal de aklımızda olsun ki büyük bir hayal kırıklığı yasamayin