- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
-
Hepsinde çıktıysa vardır tabi gebelik adetin geçti miKızlar bana yardımcı olursanız sevinirim acill biraz erken gebelik testi yaptım yumurtlama gününden 10 gün sonra hızlı gebelik testi yaptım hemde ondan sonra 4 gün üst üste hepsi de çift çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim lütfen yardim
Yok daha adetime var yarın olmam gerek normaldeHepsinde çıktıysa vardır tabi gebelik adetin geçti mi
Silik çıktıysa bence direk kan verinKızlar bana yardımcı olursanız sevinirim acill biraz erken gebelik testi yaptım yumurtlama gününden 10 gün sonra hızlı gebelik testi yaptım hemde ondan sonra 4 gün üst üste hepsi de çift çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim lütfen yardim
TabikideŞuan atamıyorum ama yarın tekrar yapicam yine aynı çıkarsa size aticam olur mu
Kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim acill biraz erken gebelik testi yaptım yumurtlama gününden 10 gün sonra hızlı gebelik testi yaptım hemde ondan sonra 4 gün üst üste hepsi de çift çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim lütfen yardim
Kızlar merhabalar ben hala hasta olmadim adetimin 3. Günü ama ben hala hasta olmadim bugün de test yaptım o da pozitifKızlar bana yardımcı olursanız sevinirim acill biraz erken gebelik testi yaptım yumurtlama gününden 10 gün sonra hızlı gebelik testi yaptım hemde ondan sonra 4 gün üst üste hepsi de çift çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim lütfen yardim
Hepsinde çıktıysa vardır tabi gebelik adetin geçti mi
Merhaba kızlar rica etsem testime bakabilir misiniz yumurtlamanin 11.gunu geçen ay kuruma çizgisi sebebiyle umitlendim bu sefer daha belirgin gibi. Çok teşekkür ederimSilik çıktıysa bence direk kan veringörseli varsa atın isterseni testin
Adetimin 3.gunu ve ben daha olmadim ve test yaptım yine pozitifHepsinde çıktıysa vardır tabi gebelik adetin geçti mi
Benimde yumurtlamanın 12. Günü aynı böyle çıkmıştı sonuç hamileyimMerhaba kızlar rica etsem testime bakabilir misiniz yumurtlamanin 11.gunu geçen ay kuruma çizgisi sebebiyle umitlendim bu sefer daha belirgin gibi. Çok teşekkür ederim
Görsel var miAdetimin 3.gunu ve ben daha olmadim ve test yaptım yine pozitif
Belirgin gibi bence hamilesiniz direk kan verin öyle daha emin olursunuzMerhaba kızlar rica etsem testime bakabilir misiniz yumurtlamanin 11.gunu geçen ay kuruma çizgisi sebebiyle umitlendim bu sefer daha belirgin gibi. Çok teşekkür ederim
Hemen çıktı canım çok teşekkür ederim yorumun için yarın da yapıp kana gidicem direkt. Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahBenimde yumurtlamanın 12. Günü aynı böyle çıkmıştı sonuç hamileyimbence sende de var istersen 2 gün sonra tekrarla testi. Tabii 5 dk nin icinde çıkması da onemli
Çok teşekkür ediyorum yarın da tekrarlayip kana gidicem hemen umarım vardırBelirgin gibi bence hamilesiniz direk kan verin öyle daha emin olursunuz
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi hamileymişsiniz çok sevindimBelirgin gibi bence hamilesiniz direk kan verin öyle daha emin olursunuz
Umarım vardırÇok teşekkür ediyorum yarın da tekrarlayip kana gidicem hemen umarım vardır
Evet çok teşekkür ederimm aminn inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi hamileymişsiniz çok sevindim
Evet atayimGörsel var mi
Ne zaman yaptınız kan testini birde ilk hgc kaç çıktı sizinBenimde yumurtlamanın 12. Günü aynı böyle çıkmıştı sonuç hamileyimbence sende de var istersen 2 gün sonra tekrarla testi. Tabii 5 dk nin icinde çıkması da onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?