Arkadaşlar yardım edin lütfen bayramdan sonra tüp bebek için tedaviye başlıyordum bu ay umudum yoktu hıc yinede test yapmak istedim bugün adet olmam gerekiyor böle çıktı gebelik varmı sözde yoksa yanlış olabilir mi inanamiyorum yardım edin nolurBende zor görüyorum
Arkadaşlar yardım edin lütfen bayramdan sonra tüp bebek için tedaviye başlıyordum bu ay umudum yoktu hıc yinede test yapmak istedim bugün adet olmam gerekiyor böle çıktı gebelik varmı sözde yoksa yanlış olabilir mi inanamiyorum yardım edin nolurBende zor görüyorum
Evet var canım gayet çıkmış güzel hayırlı olsun gözün aydınArkadaşlar yardım edin lütfen bayramdan sonra tüp bebek için tedaviye başlıyordum bu ay umudum yoktu hıc yinede test yapmak istedim bugün adet olmam gerekiyor böle çıktı gebelik varmı sözde yoksa yanlış olabilir mi inanamiyorum yardım edin nolur
Hamilesin canım gözün AydınArkadaşlar yardım edin lütfen bayramdan sonra tüp bebek için tedaviye başlıyordum bu ay umudum yoktu hıc yinede test yapmak istedim bugün adet olmam gerekiyor böle çıktı gebelik varmı sözde yoksa yanlış olabilir mi inanamiyorum yardım edin nolur
Bu heyecanla hemen kan vermeye geldim şuan sonuc bekliyorum canım nolur dua edin benim için olumsuz olursa önümüzdeki ay tüp bebekHamilesin canım gözün Aydın
Bu heyecanla hemen kan vermeye geldim şuan sonuc bekliyorum canım nolur dua edin benim için olumsuz olursa önümüzdeki ay tüp bebek
Şimdi aldım sonucu 66 çıktı değer Allah im herkese nasip etsin bu duyguyu biz 2 buçuk yıldır bu anı bekliyorduk 2 aşılamam oldu tutmadı bu bizim mucizemiz oldu Allah'ım herkese nasip etsin inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Çok sevindimŞimdi aldım sonucu 66 çıktı değer Allah im herkese nasip etsin bu duyguyu biz 2 buçuk yıldır bu anı bekliyorduk 2 aşılamam oldu tutmadı bu bizim mucizemiz oldu Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
AminnnnÇok sevindimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah hayırlısıyla
Kız daha ne olcakti hayırlı olsunArkadaşlar yardım edin lütfen bayramdan sonra tüp bebek için tedaviye başlıyordum bu ay umudum yoktu hıc yinede test yapmak istedim bugün adet olmam gerekiyor böle çıktı gebelik varmı sözde yoksa yanlış olabilir mi inanamiyorum yardım edin nolur
Çok sevindim canım 2 gün aralıkla beta baktirip takip yaparsan iyi olur artışı önemli. Birkaç kez baktirsan yeter sonra kese ve bebek için beklersinŞimdi aldım sonucu 66 çıktı değer Allah im herkese nasip etsin bu duyguyu biz 2 buçuk yıldır bu anı bekliyorduk 2 aşılamam oldu tutmadı bu bizim mucizemiz oldu Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Canım çizgi gördüm ben ama kuruma çizgisi de olabilir ilk idrarla tekrarla inşallah koyulaşırKızlar sizce pozitif mi anlayan var mı acaba ?
Canım sonuç nedir gebe misin ? Kuruma çizgisi mi bu hemen mi çıktı belirti hissettin miKızlar sizce pozitif mi anlayan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?