Erken gebelik testi

Beklenen tarihime gore 5 gun once yaptim silik cizgi cikti kan verdim deger 22ydi
Ooo 5 gün olmasına rağmen cok güzel inşallah artışta devam eder böyle. Dilersen 2 gune bir daha tekrarla testi ama aynı yerde ve mümkünse aynı saatte, tebrik ediyorum darısı tüm bebek isteyenlere içinde bende dahil

Yaa benim bebegim dogdu bile yaa arkadas basina gelen deneyimleyen varmi diye sormus ya ben erken gebelik testi yaptim silikti kanda 22 cikti 2 gun sonra 66 falandi sonuc olarak test dogruydu bebegimde dogdu aralikta hatta haftaya6 aylik olacagiz

Merhaba kızlar 5 aydır evliyim bebek istiyoruz ama olmadı sürekli hevesleniyorum ama testlerim hep negatif çıktı bugün bi test aldım eczacı yakın zaman da ilişki olmuş ise erken gebelik testi önerdi ben almadım idrara batırıp çıkarmalı bir test aldım içime de sinmedi onu almak negatif çıktı erken gebelik testi aldım ama halen yapmadım sizce yapmalı mıyım bilmiyorum bahsettiğim 2 test'ten de kullananlar var mı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim

Regl tarihine 6 gün ve daha az varsa erken gebelik testi yapabilirsin

5-6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz

Doktora gebelik düşünüyoruz rutin kontroller için geldim dersen yaparlar canım devlet hastanesi bilmiyorum ama özeller yapıyor
Erken gebelik testleri regl gününe 10 gün kala yapılmıyor mu acaba ya da doğru yanıt vermiyo mu ki dün dayanamayıp yaptım tek çizgiydi kullanmayı da bilmiyodum gerçi ilk kez erken gebelik kullandım. Eğer regl olursam gidecem mutlaka bende korkmaya başladım

Ben 6 gün diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…