- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
- 23
- Konu Sahibi yazsonumucizesi
En erken gebelik testi yaptınız mı ve doğru çıktı mı kızlar ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OooBeklenen tarihime gore 5 gun once yaptim silik cizgi cikti kan verdim deger 22ydi![]()
Regl günümden 3 gün önce yapmıştım doğru çıktı.En erken gebelik testi yaptınız mı ve doğru çıktı mı kızlar ya...
Yaa benim bebegim dogdu bile yaaOoo5 gün olmasına rağmen cok güzel inşallah artışta devam eder böyle. Dilersen 2 gune bir daha tekrarla testi ama aynı yerde ve mümkünse aynı saatte, tebrik ediyorum darısı tüm bebek isteyenlere içinde bende dahil
![]()
Maşallah :) :) Allah isteyen herkese nasip etsinYaa benim bebegim dogdu bile yaaarkadas basina gelen deneyimleyen varmi diye sormus ya ben erken gebelik testi yaptim silikti kanda 22 cikti 2 gun sonra 66 falandi sonuc olarak test dogruydu bebegimde dogdu aralikta
hatta haftaya6 aylik olacagiz
![]()
Regl tarihine 6 gün ve daha az varsa erken gebelik testi yapabilirsinMerhaba kızlar 5 aydır evliyim bebek istiyoruz ama olmadı sürekli hevesleniyorum ama testlerim hep negatif çıktı bugün bi test aldım eczacı yakın zaman da ilişki olmuş ise erken gebelik testi önerdi ben almadım idrara batırıp çıkarmalı bir test aldım içime de sinmedi onu almak negatif çıktı erken gebelik testi aldım ama halen yapmadım sizce yapmalı mıyım bilmiyorum bahsettiğim 2 test'ten de kullananlar var mı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim
Merhaba kızlar 5 aydır evliyim bebek istiyoruz ama olmadı sürekli hevesleniyorum ama testlerim hep negatif çıktı bugün bi test aldım eczacı yakın zaman da ilişki olmuş ise erken gebelik testi önerdi ben almadım idrara batırıp çıkarmalı bir test aldım içime de sinmedi onu almak negatif çıktı erken gebelik testi aldım ama halen yapmadım sizce yapmalı mıyım bilmiyorum bahsettiğim 2 test'ten de kullananlar var mı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim
ilk bir kadın doğum doktorunuza kontrole gitmenizi öneririm kistiniz var mı yok mu rahimde kalınlaşma, vitaminlerinize baktırsın genel bir kontrole gidin bence birde folikasit+propolis kullanmanızı tavsiye ederim eşinizde propolisi kullansın![]()
9 gün var ne zaman yapmalıyımRegl tarihine 6 gün ve daha az varsa erken gebelik testi yapabilirsin
5-6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz9 gün var ne zaman yapmalıyım
Doktora gebelik düşünüyoruz rutin kontroller için geldim dersen yaparlar canım devlet hastanesi bilmiyorum ama özeller yapıyorYa 1 yıl'ı geçmeden bu konuda kontrol sağlamıyorlarmış o yüzden gidemiyorum ki
Erken gebelik testleri regl gününe 10 gün kala yapılmıyor mu acaba ya da doğru yanıt vermiyo mu ki dün dayanamayıp yaptım tek çizgiydi kullanmayı da bilmiyodum gerçi ilk kez erken gebelik kullandım. Eğer regl olursam gidecem mutlaka bende korkmaya başladım5-6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz
Doktora gebelik düşünüyoruz rutin kontroller için geldim dersen yaparlar canım devlet hastanesi bilmiyorum ama özeller yapıyor
Ben 6 gün diye biliyorum canımErken gebelik testleri regl gününe 10 gün kala yapılmıyor mu acaba ya da doğru yanıt vermiyo mu ki dün dayanamayıp yaptım tek çizgiydi kullanmayı da bilmiyodum gerçi ilk kez erken gebelik kullandım. Eğer regl olursam gidecem mutlaka bende korkmaya başladım