Canım anında bu iki çizgi belirdi 5-6 dakikada ama diğeri bi tık silikVar gibi görünüyor, hemen mi çıktı?
Kan verdim sonucunun çıkmasını bekliyorum ama heyecanlandım onun icin size de sordumKan verin bence
Büyük ihtimalle var, hayırlı olsunCanım anında bu iki çizgi belirdi 5-6 dakikada ama diğeri bi tık silik
daha koyuydu azaldı demıssın. bhcg ne cıkarsa cıksın sonuc 2 gune tekrarla :) ınsallah saglıkla ılerlesınKızlar reglime 3 gün var erken gebelik testim Çift çizgi ama silik çıktı bugün yaptığım daha da silik çıktı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3110194
Kanı nerde verdiniz peki ben zaten devlet hastanesinde çalışıyorum kadın doğum çok yoğun olduğu için ordan istemeye çekiniyorum acil de yoğun haliyle ordan da çekiniyorum aile hekimine gidiyim desem o saatlerde çalışıyorum gidemiyorum ve her ay bugün veriyim yarın veriyim derken regl oluyorum bu ay içimden bı his kan ver diyo siz doktora gidip ben beta HCG baktırmak istiyorum mu dediniz direkt olarak
Bende bugün kan verdim sağlık ocağında 2 hafta gecikmem var inşallah senin ki güzel sonuç olurSağlık ocağına gittim sabah 9-10 arası kan alımı. Beta hcg ve diğer değerlerimizde öğrenmek istediğimi söyledim 4 gibi sonuç çıkacağını söyledi
Merhaba kızlar bata 8 gün var bugün ilk idrarla test yaptım hem erken gebelik hem bebetime ilk 10 15 dk da çok zor görünen beyaz bir çizgi vardı hatta o kadar zor görünüyordu ki yok diye düşündüm ama 3 saat sonra baktigimda ikisine de böyle çizgi oluşmuş sizce gebelik var mı daha önce 2 defa düşük geçirdim çok umitleniyorum bata 8 gün varken böyle çıkar mı kan versem erken miBüyük ihtimalle var, hayırlı olsun
İlk 5 dakika içinde alınan sonuca bakılır, bu sayılmaz maalesef. Ayrıca adete 8 gün kala olsada çıkmaz zaten 1 hafta daha bekleyin, inşallah vardır.Merhaba kızlar bata 8 gün var bugün ilk idrarla test yaptım hem erken gebelik hem bebetime ilk 10 15 dk da çok zor görünen beyaz bir çizgi vardı hatta o kadar zor görünüyordu ki yok diye düşündüm ama 3 saat sonra baktigimda ikisine de böyle çizgi oluşmuş sizce gebelik var mı daha önce 2 defa düşük geçirdim çok umitleniyorum bata 8 gün varken böyle çıkar mı kan versem erken mi
Benim testim de dün böyle çıktı aynı marka test.ben de 4 gün kala yaptım.Belirtilerin var mı canım? Ben kan vermeye gidicem birazdan sabırsızlandım çünküMerhaba hanımlar adetime 4 gün var daha bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sanki bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz lütfen birde 10 dk da çıktı hemen
Eki Görüntüle 3113720 Eki Görüntüle 3113721
Kan degerlerin cikinca bizede atda bakalım inşallah vardırKan verdim sonucunun çıkmasını bekliyorum ama heyecanlandım onun icin size de sordum
Sadece koku hassasiyeti var herşey kokuyor bana midemi kaldırıyor budaBenim testim de dün böyle çıktı aynı marka test.ben de 4 gün kala yaptım.Belirtilerin var mı canım? Ben kan vermeye gidicem birazdan sabırsızlandım çünkü
Kan sonucunu bizimle de paylaşır mısın eğer varsa bana da umut olur yarına kadar bende yarın gidicemBenim testim de dün böyle çıktı aynı marka test.ben de 4 gün kala yaptım.Belirtilerin var mı canım? Ben kan vermeye gidicem birazdan sabırsızlandım çünkü
Paylaşırım tabiki şuan verdim çıktığında haber veririmKan sonucunu bizimle de paylaşır mısın eğer varsa bana da umut olur yarına kadar bende yarın gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?