- 5 Aralık 2021
- 64
- 13
- 38
- 28
- Konu Sahibi Elif Sengul
-
Bu çift cizgi çıkan diğer testte yokSilik çizgi var , yanlış yaptığınız test bu mu ? Neyi yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz
Adetim 3 gün var ama kasik ağrım var ondan şüphe ettimİkinci testi de ilk idrarla mı yaptınız? Aynı gün mü yaptınız? Adetinize kaç gün var?
İkinciyi idrarla aynı gün yaptimİkinci testi de ilk idrarla mı yaptınız? Aynı gün mü yaptınız? Adetinize kaç gün var?
Ben net bir şey göremedim maalesef.Merhabalar . Ben erken gebelik testi yaptım after 10 diye bir test ile silik cizgi gördüm ama 2. Yaptığım testte pozitif yoktu sizinde başınıza geldi mi ? Testi yanlış yaptığımı da düşünüyorum. Yaptığım aşağıdaki gibi .
Adet belirtisi de olabilir bekleyin adet olmazsanız yaparsınız. Ben bu testte bir şey göremedimAdetim 3 gün var ama kasik ağrım var ondan şüphe ettim
Birkaç gün sonra tekrarlayın testi. Neden 9 gün varken test yapmak istediniz bilmiyorun ama böyle bir şey söylemek çok zor.Merhaba kızlar bende yaptım biraz erken oldu daha 9 günüm vardı testi yapmam için çizgi görebiliyor musunuz tecrübeli arkadaşlar
Çok bekledim çok zorlu süreçler heyecan yaptım sanırım haftaya bir daha deneyimBirkaç gün sonra tekrarlayın testi. Neden 9 gün varken test yapmak istediniz bilmiyorun ama böyle bir şey söylemek çok zor.
Ben gördüm yenile testi bence canımMerhaba kızlar bende yaptım biraz erken oldu daha 9 günüm vardı testi yapmam için çizgi görebiliyor musunuz tecrübeli arkadaşlar
Benim dün regl günümdü test yaptım negatifti bugün 2. Günü adetimin bekliyorumMerhaba. Ben de az önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka. Pazar günü regli olmam gerk en erken ama sanırım erken davrandım. Testimde de tek çizgi çıktı. böyle olup daha sonra pozitif gören var mı?
inşallah gebelik testleri bozukturBenim dün regl günümdü test yaptım negatifti bugün 2. Günü adetimin bekliyorum
İnşaallah bekliyorum her sabah dene bence :) ben yinede yarın vereceğim bakalıminşallah gebelik testleri bozukturve hamileyizdir.
İnşallah bizim de öyle olurAdete 9 gün kala nasıl yapıyorsunuz valla şaşırıyorumbenim adetim 3 gün geçti hala idrar testi tek çizgi gösteriyor. Kan da pozitif cikti. Benim idrarimda mi sorun var acaba ya. Neden gostermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?