ERKEN GEBELİK TESTİ

Sizce gebemiyim ?

• Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

bugrahlal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
15
2
1
26
5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik tedaviler ilaçlar bende sorun olmadığı kesinleşti eşimde sperm ileri hareketlilik morfoloji sorunları çıktı ilaçlar kullanmaya başladı 7 kasım ilk aşılamamız yapıldı 5.gün dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif çıktı biraz belirgin 6.gün gebelik testi çok silik çıktı bugün 8.gün erken gebelik testi aldım pozitif çıktı bilgilerinize ihtiyacım var sizce gebemiyim ? Henüz çok erken biliyorum ama yine de düşüncesi bile güzel geliyor 5 yıl sonra 😊

testler pozitif çıktığına göre bekleme git kan ver kesinleşsin ;) hayırlı olsun inşalahh sağlıkla devam eder

5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik tedaviler ilaçlar bende sorun olmadığı kesinleşti eşimde sperm ileri hareketlilik morfoloji sorunları çıktı ilaçlar kullanmaya başladı 7 kasım ilk aşılamamız yapıldı 5.gün dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif çıktı biraz belirgin 6.gün gebelik testi çok silik çıktı bugün 8.gün erken gebelik testi aldım pozitif çıktı bilgilerinize ihtiyacım var sizce gebemiyim ? Henüz çok erken biliyorum ama yine de düşüncesi bile güzel geliyor 5 yıl sonra

Erken gebelik testleri biraz yanıltıcı olabiliyor ama ucununde pozitif çıkması bence umut verici. ♥️ İnsan biraz daha bekliyim yarında test yapayım öbür günde derken daha çok sinir ve stres oluyor bence. Kan testi yaptırmanızı oneririm, iyi yada kötü en azından insanın aklında ki soru işaretleri bir nebze olsun siliniyor. Umarım, dileginize bebisinize en yakın zamanda kavuşursunuz♥️✨

5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik tedaviler ilaçlar bende sorun olmadığı kesinleşti eşimde sperm ileri hareketlilik morfoloji sorunları çıktı ilaçlar kullanmaya başladı 7 kasım ilk aşılamamız yapıldı 5.gün dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif çıktı biraz belirgin 6.gün gebelik testi çok silik çıktı bugün 8.gün erken gebelik testi aldım pozitif çıktı bilgilerinize ihtiyacım var sizce gebemiyim ? Henüz çok erken biliyorum ama yine de düşüncesi bile güzel geliyor 5 yıl sonra 😊
Testlerin fotoğraflarını atar mısın canım

aşılama zamanı catlatma iğnesi yapıldı mı_ yapıldıysa o pozıtıf cıkartır

IMG_20221114_123438.webp
test 2. Çok silik kameradan görünmüyor olabilir ben görebiliyorum 3. Testte aynı şekilde ilk test çatlatma etkisiyle çıkmış olabilir bilemiyorum

Back
X