Merhaba arkadaşlar bu gün erken gebelik testi yaptım iki çizgi ikincisi hafif silik çıktı sizce gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim adetimin ostunden 1 gün geçti catlamadan 16 güEki Görüntüle 3180477 benim test daha da silikti canın adetin gecikmesi 3.gün yapmıştım seninki gayet belli hayrlı olsun kan testi ver değerlerin nasıl bakılsın
Evet benimkide aynı böyleydiMerhaba arkadaşlar bu gün erken gebelik testi yaptım iki çizgi ikincisi hafif silik çıktı sizce gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim adetimin ostunden 1 gün geçti catlamadan 16 güEki Görüntüle 3180477
Allah razi olsun çok tesekkur ederim cok sagolunPozitif görünüyor, hayırlı olsun inşallah
Çok sevin cok sagolu Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet benimkide aynı böyleydihayırlı olsun. Rabbim sağ sağlam kucağınıza almaya nasip etsin
Bebiş geliyo hayırlı olsunnnnMerhaba arkadaşlar bu gün erken gebelik testi yaptım iki çizgi ikincisi hafif silik çıktı sizce gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim adetimin ostunden 1 gün geçti catlamadan 16 güEki Görüntüle 3180477
Çok guzel yorumluyorsunuz heycanım artıyor inşAllah öyledir Allah razi olsun ...Bebiş geliyo hayırlı olsunnnn
Hemen kan verin netleşsin, inşallahBundan önceki ay kimyasal gebelik geçirdim doktorda bu cok iyi haber dedi simdide pozitif güzüküyor çok şükur
Hayirli ugurlu olsun :)Merhaba arkadaşlar bu gün erken gebelik testi yaptım iki çizgi ikincisi hafif silik çıktı sizce gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim adetimin ostunden 1 gün geçti catlamadan 16 güEki Görüntüle 3180477
Amiin amin Rabbim sizdede ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin amiiinnHayırlı olsun bu ay bende göreyim insallah bu çizgiyi
Merhaba arkadaşlar bu gün erken gebelik testi yaptım iki çizgi ikincisi hafif silik çıktı sizce gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim adetimin ostunden 1 gün geçti catlamadan
Benim de aynı böyle arkadasim benimde regl olmam gereken tarih dündü testimiz aynı umarim ikimizdede saglikli bir gebelik vardir bu da benim testim bu sabah yaptımMerhaba arkadaşlar bu gün erken gebelik testi yaptım iki çizgi ikincisi hafif silik çıktı sizce gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim adetimin ostunden 1 gün geçti catlamadan 16 güEki Görüntüle 3180477
Merhabalar yeniyim burada benimde testim böyle çıktı ama âdet sancısı gibi sancilarım var normal mi bu kan verdim bugün yarın çıkacakmışMerhaba arkadaşlar bu gün erken gebelik testi yaptım iki çizgi ikincisi hafif silik çıktı sizce gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim adetimin ostunden 1 gün geçti catlamadan 16 güEki Görüntüle 3180477
bu teste göre hamilesiniz. inşallah sağlıkla ilerlesin.Sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun bana
Evet normal bendede öyle oldu sonuç pozitif çok şükürMerhabalar yeniyim burada benimde testim böyle çıktı ama âdet sancısı gibi sancilarım var normal mi bu kan verdim bugün yarın çıkacakmış
Hayırlı olsun gözünüz aydın rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBenim de aynı böyle arkadasim benimde regl olmam gereken tarih dündü testimiz aynı umarim ikimizdede saglikli bir gebelik vardir bu da benim testim bu sabah yaptım
Hamile misiniz çok sevindim gözünüz aydınEvet normal bendede öyle oldu sonuç pozitif çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?