Erken gebelik testi

revan65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
71
21
3
27
Merhaba ben yeni üye oldum inşallah Allah gönlümuze göre versin bende bişey söylemek istyrm bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim âdetele birlikte temizlendi ondan sonra doktorum korunmana gerek yok dedi bende hiç korunmadim adetime 7 gun vardı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra iki gün geçti kaset test yaptım negatif çıktı sol kasigmda hep ağrı var karnıma iğne batması oluyo her an adet olacakmsim gibi bana yardımcı olurmsnsz benim gibi olanlar varmı

Merhaba inşallah bebiş vardır, kaç gün var şuan adete

Testin fotoğrafını atiyim ilk yarım çizgi çıktı sonra tam oldu bende anlamadım prodoctor erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20230106_221817.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG_20230106_210843.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 200
Testin fotoğrafını atiyim ilk yarım çizgi çıktı sonra tam oldu bende anlamadım prodoctor erken gebelik testi
Malesef bu marka testi 2 kere farklı aylarda kullandım ikisinde de ikinci çizgi çıktı ama adet oldum kesinlikle güvenilir değil Predictor markanın çakmasını yapmışlar ama olmamış

Malesef bu marka testi 2 kere farklı aylarda kullandım ikisinde de ikinci çizgi çıktı ama adet oldu kesinlikle güvenilir değil Predictor markanın çakmasını yapmışlar ama olmamış
Umitlendim ama belirtiler var yinede bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…