Merhaba inşallah bebiş vardır, kaç gün var şuan adeteMerhaba ben yeni üye oldum inşallah Allah gönlümuze göre versin bende bişey söylemek istyrm bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim âdetele birlikte temizlendi ondan sonra doktorum korunmana gerek yok dedi bende hiç korunmadim adetime 7 gun vardı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra iki gün geçti kaset test yaptım negatif çıktı sol kasigmda hep ağrı var karnıma iğne batması oluyo her an adet olacakmsim gibi bana yardımcı olurmsnsz benim gibi olanlar varmı
Yardımcı olacak kimse yokmuMerhaba inşallah bebiş vardır, kaç gün var şuan adete
Malesef bu marka testi 2 kere farklı aylarda kullandım ikisinde de ikinci çizgi çıktı ama adet oldum kesinlikle güvenilir değil Predictor markanın çakmasını yapmışlar ama olmamışTestin fotoğrafını atiyim ilk yarım çizgi çıktı sonra tam oldu bende anlamadım prodoctor erken gebelik testi
5 gün var testin resimlerini attmMerhaba inşallah bebiş vardır, kaç gün var şuan adete
Malesef bu marka testi 2 kere farklı aylarda kullandım ikisinde de ikinci çizgi çıktı ama adet oldu kesinlikle güvenilir değil Predictor markanın çakmasını yapmışlar ama olmamış
İnşallah vardır canımUmitlendim ama belirtiler var yinede bilmiyorum
Daha adete 5 gün var sabah kaset test yaptım ama.negatif çıktıİnşallah vardır canımyarın ilk idrarla farklı marka dene istersen
5 gün kadet test için erken olabilir kan verebilirsiniz eğer beklemek istemiyorsanız varsa kanda çıkar zatenDaha adete 5 gün var sabah kaset test yaptım ama.negatif çıktı
Bekliycem inşallah sabır yokki5 gün kadet test için erken olabilir kan verebilirsiniz eğer beklemek istemiyorsanız varsa kanda çıkar zaten
Amaann git aile hekiminden kan var kafanda büyütüp durcağına kaç günBekliycem inşallah sabır yokki
Merhaba benim durumda sizinki gibi sonucunuz ne acabaYa veremiyorum yeni taşındık kaydimiz yok
Adet oldum malesf hamile degilmsimMerhaba benim durumda sizinki gibi sonucunuz ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?