Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birkaç gün sonra tekrar yap bence kesin sonuç vermeyebilr henüz. benimde adetime 1 gün var silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi. adet gecikmesi yaşarsam tekrar test yapacağımArkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum adete 3 gün kala gebelik testi yptim negatif çıktı sizce gebelik olabilir mi teşekkürler
Sağol canım ben bu testi 2 gün önce yaptım bnmde 1 günüm var şuan ama bende silik çizgi de yoktubirkaç gün sonra tekrar yap bence kesin sonuç vermeyebilr henüz. benimde adetime 1 gün var silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi. adet gecikmesi yaşarsam tekrar test yapacağım
Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım, ikinci çizgi silik çıkmıştı ama "hamileyim" diye sevindirecek kadar belirgin değildi. Akabinde normal kaset test yaptım, negatif çıktı.
Adete 1 gün kala tekrar erken gebelik testi yaptım, yine silik çıktı ama öncekine göre daha belirgindi. Hemen kan testi verdim. Akşamında normal gebelik testi yaptım belirgin şekilde çift çizgi göl
Canım ne durumdasın bende öyleyimBen adet gunumden 3 gün önce yaptım negatif yani silik çizgi bile yoktu ama. Şuan adetim 1 gün gecikti bu yandan yoktur diyorum ama içim icimide yiyor yani bnm gecikme olmazdi psikolojik olabilir mi
Ben beklemedeyim daha olmadım adet neden böle oldu normalde düzenli aslında istiyorum ona göre korunmadik ama adetten 3 gün önce negatif ti siz test yaptınız mıCanım ne durumdasın bende öyleyim
Siz test yaptınizmi sonucu öğrendiniz mi merak ettimbirkaç gün sonra tekrar yap bence kesin sonuç vermeyebilr henüz. benimde adetime 1 gün var silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi. adet gecikmesi yaşarsam tekrar test yapacağım
Ben de yapmadım daha canım iki gün önce negatiffi testBen beklemedeyim daha olmadım adet neden böle oldu normalde düzenli aslında istiyorum ona göre korunmadik ama adetten 3 gün önce negatif ti siz test yaptınız mı
Gecikmenizin kaçıncı günü bnm 3. GünüBen de yapmadım daha canım iki gün önce negatiffi test
Benimde 2. Günüydü ama geldi canmGecikmenizin kaçıncı günü bnm 3. Günü
Büyük ihtimalle bnmkide gelir çünkü negatif çıkmiisti bnmdeBenimde 2. Günüydü ama geldi canm
bugün randevu aldım kan testi yaptırmak için. adet gecikmesi 4.günümdeyim idrar testleri pozitif çıkıyor. güzel haberler alırız umarım hepimiz.Siz test yaptınizmi sonucu öğrendiniz mi merak ettim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbugün randevu aldım kan testi yaptırmak için. adet gecikmesi 4.günümdeyim idrar testleri pozitif çıkıyor. güzel haberler alırız umarım hepimiz.
Amin canım inşallah. hayırlı haberini bekliyorumHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahben bekleyecm artik bı kaç gün daha olmassa tekrar test yaparim
Canim bn bugün test yaptım pozitif sonucum yarın kan vericm sende durumlar neAmin canım inşallah. hayırlı haberini bekliyorum
salı günü kan verdim cnm 511 çıktı beta bugün yine gideceğim doktora.Canim bn bugün test yaptım pozitif sonucum yarın kan vericm sende durumlar ne