Erken gebelik testi

Masall21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
25
2
1
31
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum adete 3 gün kala gebelik testi yptim negatif çıktı sizce gebelik olabilir mi teşekkürler

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum adete 3 gün kala gebelik testi yptim negatif çıktı sizce gebelik olabilir mi teşekkürler
birkaç gün sonra tekrar yap bence kesin sonuç vermeyebilr henüz. benimde adetime 1 gün var silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi. adet gecikmesi yaşarsam tekrar test yapacağım

birkaç gün sonra tekrar yap bence kesin sonuç vermeyebilr henüz. benimde adetime 1 gün var silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi. adet gecikmesi yaşarsam tekrar test yapacağım
Sağol canım ben bu testi 2 gün önce yaptım bnmde 1 günüm var şuan ama bende silik çizgi de yoktu

Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım, ikinci çizgi silik çıkmıştı ama "hamileyim" diye sevindirecek kadar belirgin değildi. Akabinde normal kaset test yaptım, negatif çıktı.
Adete 1 gün kala tekrar erken gebelik testi yaptım, yine silik çıktı ama öncekine göre daha belirgindi. Hemen kan testi verdim. Akşamında normal gebelik testi yaptım belirgin şekilde çift çizgi gördüm.

Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım, ikinci çizgi silik çıkmıştı ama "hamileyim" diye sevindirecek kadar belirgin değildi. Akabinde normal kaset test yaptım, negatif çıktı.
Adete 1 gün kala tekrar erken gebelik testi yaptım, yine silik çıktı ama öncekine göre daha belirgindi. Hemen kan testi verdim. Akşamında normal gebelik testi yaptım belirgin şekilde çift çizgi göl

Ben adet gunumden 3 gün önce yaptım negatif yani silik çizgi bile yoktu ama. Şuan adetim 1 gün gecikti bu yandan yoktur diyorum ama içim icimide yiyor yani bnm gecikme olmazdi psikolojik olabilir mi

Ben adet gunumden 3 gün önce yaptım negatif yani silik çizgi bile yoktu ama. Şuan adetim 1 gün gecikti bu yandan yoktur diyorum ama içim icimide yiyor yani bnm gecikme olmazdi psikolojik olabilir mi

Canım ne durumdasın bende öyleyim

Siz test yaptınizmi sonucu öğrendiniz mi merak ettim

Ben beklemedeyim daha olmadım adet neden böle oldu normalde düzenli aslında istiyorum ona göre korunmadik ama adetten 3 gün önce negatif ti siz test yaptınız mı
Ben de yapmadım daha canım iki gün önce negatiffi test

bugün randevu aldım kan testi yaptırmak için. adet gecikmesi 4.günümdeyim idrar testleri pozitif çıkıyor. güzel haberler alırız umarım hepimiz.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂ben bekleyecm artik bı kaç gün daha olmassa tekrar test yaparim

merhabalar benimde regle 6 gün var erken gebelik testi yaptım sanki silik ikinci cizgi var banamı öyle geliyor ve bu testlerin yanılma ihtimali yüksek dmi

Eklentiler

• jpg.webp
    jpg.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 131
Back
X