- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Büyük ihtimal prodoctor bu ve hep pozitif çıkarıyor malesefmerhabalar benimde regle 6 gün var erken gebelik testi yaptım sanki silik ikinci cizgi var banamı öyle geliyor ve bu testlerin yanılma ihtimali yüksek dmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal prodoctor bu ve hep pozitif çıkarıyor malesefmerhabalar benimde regle 6 gün var erken gebelik testi yaptım sanki silik ikinci cizgi var banamı öyle geliyor ve bu testlerin yanılma ihtimali yüksek dmi
Predictor early alıp deneyinmerhabalar benimde regle 6 gün var erken gebelik testi yaptım sanki silik ikinci cizgi var banamı öyle geliyor ve bu testlerin yanılma ihtimali yüksek dmi
day's comfort early pregnancy testin adı bu test nasılPredictor early alıp deneyin
Comfortta yanlış çıkarıyor diye biliyorum. En iyisi predictor alın yanıltmıyorday's comfort early pregnancy testin adı bu test nasıl
yaa öylemi heveslenmiyim o zaman hiç desenize..Comfortta yanlış çıkarıyor diye biliyorum. En iyisi predictor alın yanıltmıyor
Bu testler yüzünden çok heveslenip çok hüsrana uğradım o yüzden diyorum inşallah vardır amayaa o
yaa öylemi heveslenmiyim o zaman hiç desenize..
Merhaba bende adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti siz erken gebelik testi mi yaptınız normal testmiydiArkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum adete 3 gün kala gebelik testi yptim negatif çıktı sizce gebelik olabilir mi teşekkürler
Ben adete 3 gun kalanyaptm negatifti zaten regl da oldm .acaba siz hamilemisiniz merak ettim baya gecmis msjnizin ustnden oyuzden soruyorumĺArkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum adete 3 gün kala gebelik testi yptim negatif çıktı sizce gebelik olabilir mi teşekkürler
Evet hamileymisim canim adetten 3 gün sonra pozitif ciktiBen adete 3 gun kalanyaptm negatifti zaten regl da oldm .acaba siz hamilemisiniz merak ettim baya gecmis msjnizin ustnden oyuzden soruyorumĺ
Normal testti canım adeti bekledim 3 gün sonra tekrar test yaptım pozitif tiMerhaba bende adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti siz erken gebelik testi mi yaptınız normal testmiydi
Peki adete kaç gün kala yaptığın testlerde negatif görüyordunEvet hamileymisim canim adetten 3 gün sonra pozitif cikti
Adetten 3 gün önce yaptım negatifti adet 3bgun geçti pozitif çıktı cnmPeki adete kaç gün kala yaptığın testlerde negatif görüyordun
Hayirla saglikla kucaginiza alin insaAllahEvet hamileymisim canim adetten 3 gün sonra pozitif cikti
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirla saglikla kucaginiza alin insaAllah
Bence var gebelik cnm biraz daha bkle amamerhabalar benimde regle 6 gün var erken gebelik testi yaptım sanki silik ikinci cizgi var banamı öyle geliyor ve bu testlerin yanılma ihtimali yüksek dmi