Erken gebelik testi

evlenincekiloalankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
10
3
36
26
Merhaba kızlar . Bu ay adetimin son günü klomen içmeye başladım. 4 mayısta regl oldum . Reglden 1 hafta sonra 2 gün arayla 3 kere ilişki oldu . Reglime 1 hafta kala öylesine evde erken gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı hemen o gece acile gidip kan tahlili yaptırdık . Değerim 93 çıktı . Gebelik takibiyle hamile kaldığım için ortalama 2,2-5 haftalık. Doktor keseyi normal olarak göremedi . Pazartesi gunune kadar beta yaptırma pazartesi gel bakalım dedi . Çok endişe ediyorum çünkü 3 yıldır bekliyorum. Sizce oran normalmi? Klomenden dolayı solda kistte oluşmuş :( offf offffff erken öğrenmekte çok zormuş keşke erken öğrenmeseydim . 2-3 hafta nasıl bekliycem:(

Aslında kese görünene kadar beta takibi yapılır isterseniz siz 2-4 günde bir beta takibi yaptırın. Ben de erken öğrenmiştim 3+3 iken beklemek, stresi çok zordu gerçekten ama sonunda kavuşuyorsunuz öyle düşünün 🥰 biz de bekleye bekleye 11+5 günlük olduk çok şükür

Aslında kese görünene kadar beta takibi yapılır isterseniz siz 2-4 günde bir beta takibi yaptırın. Ben de erken öğrenmiştim 3+3 iken beklemek, stresi çok zordu gerçekten ama sonunda kavuşuyorsunuz öyle düşünün 🥰 biz de bekleye bekleye 11+5 günlük olduk çok şükür
Evet canım bende öyle biliyorum fakat doktorum pazartesi günü bakıcam dedi . Maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ❤️😊

Kaç haftalıkken keseyi gördü canım ? Ben alttan muayne istemiyorum birde niyeyse tedirgin oluyorum

Benim bütün muayenelerim alttan oldu, keseyi ilk 4+6 günlükte gördük içi boştu daha tabii. 6+1’de ise kalp atışını duyduk. Vajinal muayenede daha net ve erken görülüyor tabii özellikle göbekliyseniz. Rahatsızsanız tabii sizin kararınız 🥰🙏🏻 umarım en kısa zamanda görür, duyar ve de kavuşursunuz.

Back
X