Erken gebelik testi

evlenincekiloalankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
10
3
36
26
Merhaba kızlar . Bu ay adetimin son günü klomen içmeye başladım. 4 mayısta regl oldum . Reglden 1 hafta sonra 2 gün arayla 3 kere ilişki oldu . Reglime 1 hafta kala öylesine evde erken gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı hemen o gece acile gidip kan tahlili yaptırdık . Değerim 93 çıktı . Gebelik takibiyle hamile kaldığım için ortalama 2,2-5 haftalık. Doktor keseyi normal olarak göremedi . Pazartesi gunune kadar beta yaptırma pazartesi gel bakalım dedi . Çok endişe ediyorum çünkü 3 yıldır bekliyorum. Sizce oran normalmi? Klomenden dolayı solda kistte oluşmuş offf offffff erken öğrenmekte çok zormuş keşke erken öğrenmeseydim . 2-3 hafta nasıl bekliycem

Aslında kese görünene kadar beta takibi yapılır isterseniz siz 2-4 günde bir beta takibi yaptırın. Ben de erken öğrenmiştim 3+3 iken beklemek, stresi çok zordu gerçekten ama sonunda kavuşuyorsunuz öyle düşünün biz de bekleye bekleye 11+5 günlük olduk çok şükür

Evet canım bende öyle biliyorum fakat doktorum pazartesi günü bakıcam dedi . Maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Kaç haftalıkken keseyi gördü canım ? Ben alttan muayne istemiyorum birde niyeyse tedirgin oluyorum

Benim bütün muayenelerim alttan oldu, keseyi ilk 4+6 günlükte gördük içi boştu daha tabii. 6+1’de ise kalp atışını duyduk. Vajinal muayenede daha net ve erken görülüyor tabii özellikle göbekliyseniz. Rahatsızsanız tabii sizin kararınız umarım en kısa zamanda görür, duyar ve de kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…