Erken gebelik testi

Dilekdmr59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
33
25
Yumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mısınz

Geç döllenme olmuş olabilir ben adet tarihinde öğrendim ama geç döllenme olmuşsa bazıları bekleyin diyor. Belirtileriniz var mı acaba

Yumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mısınz
Merhaba şuan bende öyleyim, Regliye 6 gün kaldı dün test yaptım negatif :( ama bir çok belirti yaşıyorum bende, beyaz akıntı, şişkinlik regli olacakmışım gibi ağrı bel ağrısı, Galiba regli gününü beklemekte fayda var inşallah güzel haberleri alırız sizde şuan durum nedir

Merhaba şuan bende öyleyim, Regliye 6 gün kaldı dün test yaptım negatif :KK43: ama bir çok belirti yaşıyorum bende, beyaz akıntı, şişkinlik regli olacakmışım gibi ağrı bel ağrısı, Galiba regli gününü beklemekte fayda var inşallah güzel haberleri alırız sizde şuan durum

Merhaba şuan bende öyleyim, Regliye 6 gün kaldı dün test yaptım negatif :KK43: ama bir çok belirti yaşıyorum bende, beyaz akıntı, şişkinlik regli olacakmışım gibi ağrı bel ağrısı, Galiba regli gününü beklemekte fayda var inşallah güzel haberleri alırız sizde şuan durum nedir
Göğüs ağrısı beyaz değilde hafif sarımsı akıntı ve bel ağrısı var bilmiyorum bunlar regl belirtileri de olabilir son 2 gün kaldı regl günümü bekliyorum çaresizce

Ben de bir hafta önce idrarda test yaptım negatifti ama iki gündür Sağ ve sol kasikta batma var. Ayrıca halsizlik ve uyku hali var. Hep uyumak istiyorum. Bugün de midemde doluluk var. Bulantiya yakın bir şey. Sabah hiçbir şey yemek istemiyorum akşam iştahım daha iyi oluyor iki gündür. Bunlar gebelik belirtisi mi? Reglime 5 gün var ama düzenli regl olan biri değilim. Genelde 45 ya da 50 günde bir oluyorum. Of çok zor.

Ben de bir hafta önce idrarda test yaptım negatifti ama iki gündür Sağ ve sol kasikta batma var. Ayrıca halsizlik ve uyku hali var. Hep uyumak istiyorum. Bugün de midemde doluluk var. Bulantiya yakın bir şey. Sabah hiçbir şey yemek istemiyorum akşam iştahım daha iyi oluyor iki gündür. Bunlar gebelik belirtisi mi? Reglime 5 gün var ama düzenli regl olan biri değilim. Genelde 45 ya da 50 günde bir oluyorum. Of çok zor.
Sizin durumunuzdaki gibi yaşayanlar duymuştum. İdrarda çıkmayıp kanda çıkanlar olabiliyormuş ya da geç döllenme yaşayanlar olabiliyor. Umarım sizin de öyledir

Merhaba canım yapmadım yarın adet günüm sancı gelip gidiyor adet günümün geçmesini bekliycem sen naptın
Bende hiç yapmadım dün geceden beri göğüs ucum çok açıyor, adet olacak gibi sancım var sadece bakalım ne olcak son 5 gün benim

Bunlar 2 aylik gebelik belirtisi 😄😄

Allah korusun kisiden kisiye de degisebilir belirtolee. Allah kalbinize gore versin insallah

Back
X