- Konu Sahibi Dilekdmr59
Ama bende çok umutsuzum canımDoktorlar genelde umutsuz konuşur cnm sen dua et gerisini Allaha bırak herşey zaten nasip Rabbim nasip ederse zaten nolursa olsun kim ne derse desin dünyaya gelir o bebek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bende çok umutsuzum canımDoktorlar genelde umutsuz konuşur cnm sen dua et gerisini Allaha bırak herşey zaten nasip Rabbim nasip ederse zaten nolursa olsun kim ne derse desin dünyaya gelir o bebek![]()
Cnm güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inan bana çok duydum senin gibi söyleyenleri ilaçla istirahatle ilk 3 ayı atlatıp sağlıkla kucağına aldı çoğu doktorlar olaya çok farklı bakıyolar en ufak bi sorun bile onlar için gebelik sonlanabilir o gözle bakıyolar senin dediğini yaşayan çok var sadece kalp atışının yavaş olması korkutan bi durum ama sende kendini olumlu tut ki vücudun kendini bırakmasın iyi haberlerini bekliyorumAma bende çok umutsuzum canımüç haftadır yatıyorum sadece lavoboya kalkıyorum, bakalım yarın ne diyecek doktor çünkü dün kanama alanı artmış demişti
Sagol canım Allah ol derse olacak, ben elimden geleni yaptım gerisi taktiri ilahi diyorum yiyecek ekmeği var ise olacak yoksa ben ne yaparsam olmayacak, tek temennim sağlıklı olması dua yarın 15,30 da gideceğim yarın bakalım ne diyecekCnm güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inan bana çok duydum senin gibi söyleyenleri ilaçla istirahatle ilk 3 ayı atlatıp sağlıkla kucağına aldı çoğu doktorlar olaya çok farklı bakıyolar en ufak bi sorun bile onlar için gebelik sonlanabilir o gözle bakıyolar senin dediğini yaşayan çok var sadece kalp atışının yavaş olması korkutan bi durum ama sende kendini olumlu tut ki vücudun kendini bırakmasın iyi haberlerini bekliyorum![]()
KIZLAR!!Geç döllenme olmuş olabilir ben adet tarihinde öğrendim ama geç döllenme olmuşsa bazıları bekleyin diyor. Belirtileriniz var mı acaba
Düşük sonrası hamile kalanı duymuştum. geç döllenme olduysa geç çıkar ama test de yapmışsın önceki de öyle belli olduğuna göre sen yine biraz bekle kaset test yap olmadı bir daha sağlık ocağına gidersinKIZLAR!!10 temmuz kimyasal gebelik yasadim 6. Haftada düsük yaptım dusuk kanamasi bittikten sonra korunmasiz iliski yasadim 4 gun once regl olmam lazimdi olmadim goguslerim kenarlarinda beyaz minik sivilceler cikti ve ucu koyulasti bel agrim var cok hafif kasik agrim var regl olamadim ama regl olmadan dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalinirmi arkadaslar test yaptoim negatif kan verdim negatif erkenmi verdim acaba kanı ilk gebeliktete boyle olmustu 8. Gun kanda cikmisti biraz daha mi beklesem acaba ama bugun test yaptim 6. Gun adet gecikmesinin kimyasal gebelikteki kanama 10 temmuz oldu acaba 10 agustostamı adet olacam ama geblik belirtileride var yardim edin
Yine kimyasalmi acaba agrilarim ayni agrilarDüşük sonrası hamile kalanı duymuştum. geç döllenme olduysa geç çıkar ama test de yapmışsın önceki de öyle belli olduğuna göre sen yine biraz bekle kaset test yap olmadı bir daha sağlık ocağına gidersin
Kaset test yanıltıcı olabiliyorKızlar benim 16 günüm geçti ama hala adet olmadım mide bulantısı vardı baş ağrısı vardı uyku halsizlik vardı çok açılıyorfum sim fazla belirti kalmadı ara sıra mide bulantısı oluyor sürekli uyuyorum acikiyorum ama test yapiyom bişey görünmüyor
Hiç yaşamadım o yüzden inanın bilmiyorumYine kimyasalmi acaba agrilarim ayni agrilar![]()
Bel agrim cok fazla kasik agrim var ve sol tarafta hep batma var vajinamdada iyne batmasi gibi goguslerim yumusak ama sis aciyor gogus kenarlarinda minik beyaz sivilce var teste negatif ama 6 gun gecikti adetim kimyasal 10 temmuzda oldu acaba adetim 10 aguststami olacak ama bu kadar erken agri olmasi sasirtciHiç y
Hiç yaşamadım o yüzden inanın bilmiyorum
Kimyasal ağrı ne oluyorHiç y
Hiç yaşamadım o yüzden inanın bilmiyorum