Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim resim yüklermisin?İyi akşamlar bugün eşimle birlikte olalı 7 gün oldu ve 2 3 gündür kasiklarimda çok ağrı var dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ama az da olsa belli oluyor acaba Hamile olma şansım var mı
Merhaba canim resim yüklermisin?
Silikse hamilesindir,bir kac gün sonra tekrar yap daha koyulasicakdir.
Resim yüklüyorum ama yok gözükmüyor neden acabaMerhaba canim resim yüklermisin?
Silikse hamilesindir,bir kac gün sonra tekrar yap daha koyulasicakdir.
Bilmiyorumki canim,bende göremiyorum.Resim yüklüyorum ama yok gözükmüyor neden acaba
Bilmiyorumki canim,bende göremiyorum.
Ozel mesajda attım size resmiBilmiyorumki canim,bende göremiyorum.
HamileeesinOzel mesajda attım size resmi
bence var canım ben görüyorum ikinci çizgi yanlıs yönlendirmek de istemem ama bu en mantıklısı erken gebelik testi al yada kan ver :)Merhaba,sizce var mı bakabilir misiniz?
Bir kaç gün sonra yapacağım tekrar:)bence var canım ben görüyorum ikinci çizgi yanlıs yönlendirmek de istemem ama bu en mantıklısı erken gebelik testi al yada kan ver :)
inşallah vardırBir kaç gün sonra yapacağım tekrar:)
Durumunuz nedirr acaba bende dün yaptım sizin testten bi tık daha belli çıktı bendeBir kaç gün sonra yapacağım tekrar:)
merhaba yani ben 18 inde regli oldum. bugün yumurtlama günüm. ama 2 3 gündür baş dönmesi mide bulantısı ile 3 gün önce kan verdim negatif çıktı. dün kaset test yaptım silik çıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı. ama regli olduğumu düşünüyorum anlamadım ne yaşıyorumDurumunuz nedirr acaba bende dün yaptım sizin testten bi tık daha belli çıktı bende