• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi

o arada kalma hissi çok değişik zaten
o zaman ne diyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah.
Mrhaba ben adet günümde beta hcg baktırdım negatifti ama 4 gün geciktim bugün erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı sanki kafam çok karıştı nedir bu sizce ?
IMG_1730.webp
IMG_1740.webp
IMG_1740.webp
IMG_1730.webp
IMG_1740.webp

Adete 4 gün var sizce varmı gebelik 🥺

Eklentiler

• IMG20231113162332-01.webp
    IMG20231113162332-01.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 243
kızlar kızlar nasılsınızzzz? gebelik belirtilerim var erken gebelik testini ne zaman yapmam lazım? prodoctor erken gebelik testi aldım. adete 6 7 gün var şuan. yapsam çıkar mııı? deneyimi olanlar yazabilir miii?
Belirtiler neler

Sik idrar, kokusuz sari akintim. Asiri Yorgunluk, adet agrisi gidip geliyor, yumurtalik da agri, rahmet batma. Bugun meme uc larim’sizliyor ve adet gelcek gibi agri
Belirtilerim birebir aynıydı. Regli oldum

Cok hafif var gibi? Kac gun kaldi adetine, belirtilerin ne
4 gün geçti bel ağrım var sağ kasığımda sadece günde 5-6 kere kendini hissettiren bir ağrı var çok sık idrara çıkıyorum başka bir belirtim yok

4 gün geçti bel ağrım var sağ kasığımda sadece günde 5-6 kere kendini hissettiren bir ağrı var çok sık idrara çıkıyorum başka bir belirtim yok
Aslinda net cikmasi lazimdi. Acaba gec döllenme mi olduki

Merhaba benimde 6 7 gün var, büyük ihtimalle çıkaererkem gebelik testinde. Ne gibi belirtileriniz var? Bende şüpheleniyorum ama adet belirtisi sanki 😐
Merhaba kasık ağrısı sürekli idrara çıkma isteği mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti var işten gelince erken gebelik yaptım ama negatif çıktı bir kaç gün sonra tekrar yapacağım

Back
X