Erken gebelik testi

msc_1707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
141
205
53
31
Adet gecikmesinin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 341
Hiç belirtim olmadı sadece covid olduğumda belirli bi bel ağrısı olmuştu bugün öyle bi ağrıyla uyandım hatta eşime dedim direk ben yine covid oldum bence dedim başka hiç bir belirti yaşamadım
Benimde bugun bel agrim eklendi 8.gun bugun ama dun idrar negatifti bugun yapsam belli olur mu acaba bebimde hic belirtim yok akintim var sadece arada hafif kasik agrisi dedigim gibi bugunde bel agrim oldu

Benimde bugun bel agrim eklendi 8.gun bugun ama dun idrar negatifti bugun yapsam belli olur mu acaba bebimde hic belirtim yok akintim var sadece arada hafif kasik agrisi dedigim gibi bugunde bel agrim oldu
İnşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hepimize🥰

Herkese merhaba, sabah bende test yaptım ama anlayamadım açtım testi, acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ince bir çizgi görüyorum gibi ama yanlış mı görüyorum yardımcı olur musunuz🥰
IMG_2901.webp

Günaydın kızlar. Benimde adetime 2 gün var. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Sabah ilk idrarla yaptım. Başta test yanlış sandım ama dikkatli bakınca kaymış olduğunu fark ettim ve açtım. Sizce gebelik var mı. 8.16 da test yaptım geri yattım 8.34 de testi gördüm.

Eklentiler

• IMG_5903.webp
    IMG_5903.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 307
  • IMG_5904.webp
    IMG_5904.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 284
Günaydın kızlar. Benimde adetime 2 gün var. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Sabah ilk idrarla yaptım. Başta test yanlış sandım ama dikkatli bakınca kaymış olduğunu fark ettim ve açtım. Sizce gebelik var mı. 8.16 da test yaptım geri yattım 8.34 de testi gördüm.
Var gibi görünüyor 🥰

Back
X