Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsuun. Allah kucağınıza almayı nasip etsinAdet gecikmesinin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim?
Hayirli olsun cok sevindim adinizaÇok teşekkür ederim kan sonucum 277 çıktı iki tüp bebek 3 aşılama negatifti olursa Rabbimin mucizesi olur![]()
Çok teşekkür ederimHayirli olsun cok sevindim adiniza![]()
Adet gecikmesinin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim
Adet gecikmesinin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim?
Hiç belirtim olmadı sadece covid olduğumda belirli bi bel ağrısı olmuştu bugün öyle bi ağrıyla uyandım hatta eşime dedim direk ben yine covid oldum bence dedim başka hiç bir belirti yaşamadımEveeet belirtileriniz neydi acaba
Benimde bugun bel agrim eklendi 8.gun bugun ama dun idrar negatifti bugun yapsam belli olur mu acaba bebimde hic belirtim yok akintim var sadece arada hafif kasik agrisi dedigim gibi bugunde bel agrim olduHiç belirtim olmadı sadece covid olduğumda belirli bi bel ağrısı olmuştu bugün öyle bi ağrıyla uyandım hatta eşime dedim direk ben yine covid oldum bence dedim başka hiç bir belirti yaşamadım
İnşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hepimizeBenimde bugun bel agrim eklendi 8.gun bugun ama dun idrar negatifti bugun yapsam belli olur mu acaba bebimde hic belirtim yok akintim var sadece arada hafif kasik agrisi dedigim gibi bugunde bel agrim oldu
Amin inşallah hayirlisiylaİnşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hepimize![]()
Sanki bende gördüm ama çok silik. Bat a ne kadar var?Herkese merhaba, sabah bende test yaptım ama anlayamadım açtım testi, acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ince bir çizgi görüyorum gibi ama yanlış mı görüyorum yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3371193
Hayalet bi çizgi bende gördüm bence yarında bi tekrarla belirginleşirse bi kan verHerkese merhaba, sabah bende test yaptım ama anlayamadım açtım testi, acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ince bir çizgi görüyorum gibi ama yanlış mı görüyorum yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3371193
Var gibi görünüyorGünaydın kızlar. Benimde adetime 2 gün var. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Sabah ilk idrarla yaptım. Başta test yanlış sandım ama dikkatli bakınca kaymış olduğunu fark ettim ve açtım. Sizce gebelik var mı. 8.16 da test yaptım geri yattım 8.34 de testi gördüm.