- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 13
- 22
Umarım1. dakikadada hafif çizgi var sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım1. dakikadada hafif çizgi var sanki
Kan ver canım emin olursun kafanda soru işareti kalmaz.Hakkında hayırlısı olsun inşallahUmarımartık kafayı yedin olmasada varmış gibi görebileceğim için atmak istedim
Sanki aşırı silik var gibi bir daha sabah ilk idrarınla test mi yapsanMerhabalar, adetim iki gün sonra yani 31 Ocak ovulasyon günüm de ayın 17siydi. Erken gebelik testi yaptım negatif görüyorum çok çok hafif çizgi var gibi ama emin olamadım üç dk bekledim. Yorum yapabilirseniz sevinirim
Sanki aşırı silik var gibi bir daha sabah ilk idrarınla
O zaman var gibi sabah daha belirgin olur bir an önce kan verin benceAkşam yapmıştım testi, teşekkür ederim hayırlısı artık
Merhaba ne oldu sonucunuz acaba çok merak ettimTest yok başka yanımda yarın sabah yapamam, diğer gün de adeti beklicem artık haber veririm çok sağolun![]()
Merhaba ne oldu sonucunuz acaba çok merak ettim![]()
Aminnn inşallah hayırlısı olsun 4-5 günlük gecikmeden sonra yapın diyorlar geneldeMerhaba eczacı sabah kalkıp ilk idrarla yapmamın daha doğru sonuç vereceğini söyledi bu sabah işe geç kalıyordum o yüzden yapamadım dün regl olmam gerekiyordu olmadım bir iki gün belki gecikme olabilir diye düşündüm bugün de henüz olmadım kısmetse adet olmazsam yarın sabah yapacağım testi. Haber vereceğim. İnşallah hayırlısı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin
O zaman yarın sabah yapmak da erken olurAminnn inşallah hayırlısı olsun 4-5 günlük gecikmeden sonra yapın diyorlar genelde
Yaptığınızda etiketler misiniz acaba beni de inşallah güzel bir sonuç alırsınız bana hamilesiniz gibi geliyorO zaman yarın sabah yapmak da erken olurErken gebelik testi aldım ama predictor early 6 gün öncesine kadar sonuç diyor üzerinde ama biraz daha kesine yakın sonuç verir belki diye bekliyorum bakalım