Erken gebelik testi

anneadayi3110

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
248
57
13
22
adetime 4 gün var ama ben bazı belirtilerden dolayı ( kasıkta iğne batma hissi, bulantı, halsizlik) test yaptım ilk başta yok gibiydi üstünü çıkartıp kağıda bakınca çok az aşırı silik ikinci çizgiyi gördüm kurudukça belirginleşti sizce hamile miyim? Ben de pcos olduğu için 8 aydır korunmadığım halde olmuyordu birkaç gün brklemek bile cehennem gibi
IMG_9449.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 34
adetime 4 gün var ama ben bazı belirtilerden dolayı ( kasıkta iğne batma hissi, bulantı, halsizlik) test yaptım ilk başta yok gibiydi üstünü çıkartıp kağıda bakınca çok az aşırı silik ikinci çizgiyi gördüm kurudukça belirginleşti sizce hamile miyim? Ben de pcos olduğu için 8 aydır korunmadığım halde olmuyordu birkaç gün brklemek bile cehennem gibiEki Görüntüle 3377487
Bana var gibi geldi 😊

adetime 4 gün var ama ben bazı belirtilerden dolayı ( kasıkta iğne batma hissi, bulantı, halsizlik) test yaptım ilk başta yok gibiydi üstünü çıkartıp kağıda bakınca çok az aşırı silik ikinci çizgiyi gördüm kurudukça belirginleşti sizce hamile miyim? Ben de pcos olduğu için 8 aydır korunmadığım halde olmuyordu birkaç gün brklemek bile cehennem gibiEki Görüntüle 3377487
Bana da var gibi geldi vallahi. Kan verin yarınnn

Back
X