- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Artimed i önermiyorum yalancı çizgi çıkarıyorBide kimse memnun değil bu testten acaba yanlış çıkarmış olma ihtimali var mı
Ben 3 tane farklı test yaptım 3ündede koyulaşma takip ettim vardı büğün artımed almak zorunda kaldım onlarla aynı koyulukta değilArtimed i önermiyorum yalancı çizgi çıkarıyor
Yaşandı!
Bunlar artımedden önceki testlerim artımed aynı ilk baştaki gibi çıktıBelki testlerin hassasiyeti farklıdır resimleri varmi
Koyulasma var gibi en net kanda çıkar gönlündeki olsunBunlar artımedden önceki testlerim artımed aynı ilk baştaki gibi çıktı
Sence artımed neden böyle çıktıKoyulasma var gibi en net kanda çıkar gönlündeki olsun
Algılama degerleri farklı olabilir kan verdinizmiBuda son yaptığım artımed
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah Rabbım banada dua edermisiniz benimde sağlıklı bebeklerim olsun kan verdim sonuç bekliyorumVerdim artımed negatif yanlış pozitif çıktı hamileyim
Aminnn belirtilerin neydi acaba canım kat gün vardı regl ne biraz açıklayabilir misinİnşallah allahım kucağını doldursun testin pozitif çıksın
Canım aşılamamın 12.gnünde öğrendim kanda hiç belirtim yok sadece az Bi miğdem bulanıyor başka gerçekten hiç belirtim yok bide ishal oldum ara ara bunlarAminnn belirtilerin neydi acaba canım kat gün vardı regl ne biraz açıklayabilir misin
Bütün dualarım seninle canımAmin buay da negatif çıktı adet söktürücü kullanıp tüp bebek tedavisine basliycaz inşallah dosyam açılmıştı adet olmayı bekliyordum bi umut doğal hamile kalırım belki diye düşündüm ama sen yinede bana dua et isteyen herkeslere versin rabbim
Sağ sağlim kucağına al yavrunu inşallahCanım aşılamamın 12.gnünde öğrendim kanda hiç belirtim yok sadece az Bi miğdem bulanıyor başka gerçekten hiç belirtim yok bide ishal oldum ara ara bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?