Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba adetime 3 gün var mimea diye bi erken genelik testi yaptım dün daha silikti bugün aynı marka yine yaptım bu daha belirgin çıktı siz denediniz mi hiç bu markayı
Kızlar merhaba adetime 3 gün var mimea diye bi erken genelik testi yaptım dün daha silikti bugün aynı marka yine yaptım bu daha belirgin çıktı siz denediniz mi hiç bu markayı
Ya canım bende bu markadan aldım. Adetime 4 gün var. Önce negatifti. Bir saat sonra ikinci çizgi çıktı. Ama prospektüsü adetiniz1 gün gecikirse bu testi yapın diyor. Kutusu erken gebelik testi yazarak aslında yanıltıyor. Diğer testler gibi 6 gün öncesi değilmiş sanırım.
Sen ne yaptın sonucun belli olmuştur? Kan verdin mi aldın mı güzel haberi.