Erken gebelik testi

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
435
201
36
Adete 1 gün kaldı yapmak istedim ama 2.çizgi yok negatif baya umutluydum hayal kırıklığına girdim😔

Adete 1 gün kaldı yapmak istedim ama 2.çizgi yok negatif baya umutluydum hayal kırıklığına girdim😔
Hayır hemen olumsuz düşünme. Geç döllenme olmuş olabilir çünkü hcg önce kana dha sonra idrara karışır. Belki de öyle oldu diye idrarda çıkmadı. Bekle regl olmazsan kan ver. Emin ol şu testler pozitif olarak da negatif olarak da o kadar insanı yanıltıyor hayal kırıklığına uğratıyor ki en iyisi kan testi yaptırmak inşallah vardır 🌸

Hayır hemen olumsuz düşünme. Geç döllenme olmuş olabilir çünkü hcg önce kana dha sonra idrara karışır. Belki de öyle oldu diye idrarda çıkmadı. Bekle regl olmazsan kan ver. Emin ol şu testler pozitif olarak da negatif olarak da o kadar insanı yanıltıyor hayal kırıklığına uğratıyor ki0 en iyisi kan testi yaptırmak inşallah vardır 🌸
Haklısın ilk çocugumda 2gün regl geçmişti erken gebelik testinde o kadar az silik cikmişti ki görunmesi zorken gudip kan verdim pozitifi gördüm enseyi kadartmayayim

X