S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #1 1 hafta önce korunmasız ilişkimiz oldu o hafta acilde kan verdim hcg yede bakıldı negatif çıktı bu sabah test yaptım silik çıktı akşam testi tekrarladım silik bile çıkmadı acaba hamilemiyim?
1 hafta önce korunmasız ilişkimiz oldu o hafta acilde kan verdim hcg yede bakıldı negatif çıktı bu sabah test yaptım silik çıktı akşam testi tekrarladım silik bile çıkmadı acaba hamilemiyim?
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #2 varla yok arası, erken olabilir
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #3
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #4 gelengiden .!.: varla yok arası, erken olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eşimede söyledim çok heveslendik
gelengiden .!.: varla yok arası, erken olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eşimede söyledim çok heveslendik
Arianaa 💕🐣Defne Kuşum🐣💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2021 1.915 2.227 83 33 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #5 Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre
Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #6 Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki
Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #7 Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... 5 dk içinde çıktı sabah yaptığımda akşam yaptığım testte çıkmadı
Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... 5 dk içinde çıktı sabah yaptığımda akşam yaptığım testte çıkmadı
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 12.301 10.795 218 29 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #8 çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor Eklentiler 76f2cf58-aba9-4949-be7e-eacdb9b37b40.webp 117,6 KB · Görüntüleme: 44
çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor
Arianaa 💕🐣Defne Kuşum🐣💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2021 1.915 2.227 83 33 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #9 Sekerg .!.: Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin
Sekerg .!.: Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #10 Lady Guinevere .!.: çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor Genişletmek için tıkla... Anladım akşam başka markanın testini kullandım onunkinde çıkmamıştı
Lady Guinevere .!.: çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor Genişletmek için tıkla... Anladım akşam başka markanın testini kullandım onunkinde çıkmamıştı
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sekerg #11 Arianaa .!.: Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin Genişletmek için tıkla... Tamam inşallah çıkar
Arianaa .!.: Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin Genişletmek için tıkla... Tamam inşallah çıkar