Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ikinci çizgi idrarı uyguladığın anda mı belli oldu? Belirginleşme süresi ne kadardı?Erken gebelik testi yaptım (prodoctor) adetime 5gün var sizce kuruma çizgisimi yoksa gebelik var mı
İnşallah vardır ilk gebeliğim olacak olursa 4aydır uğraşıyoruzBence gebelik var
Canım ikinci çizgi idrarı uyguladığın anda mı belli oldu? Belirginleşme süresi ne kadardı?
İlk 5 dakika içinde bu şekilde T çizgisi belirginleştiyse var gibi görünüyor kan testi verirsen net öğrenmiş olursun, hayırlısıyla inşallahİdrar kasette ilerlemeye başladı t yi geçti ilk c çizgisi belli oldu sonra gerilemeye beyaz yer kurumaya başlayınca t bölgesi silikleşmeye başladı çok belirsizdi ilk 3dk da 6dk felan bu şekilde oldu
İnşallah dua edin lütfen çok istiyoruz hayırlısı olsunMesajını göremiyorum
İlk 5 dakika içinde bu şekilde T çizgisi belirginleştiyse var gibi görünüyor kan testi verirsen net öğrenmiş olursun, hayırlısıyla inşallah
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah gönlünüzce olur sizde bana dua edinİnşallah dua edin lütfen çok istiyoruz hayırlısı olsun
Teşekkür ederim isteyen herkese rabbim nasip etsin umarım yakında güzel haberler alırsınızRabbim sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah gönlünüzce olur sizde bana dua edin
Ayy hadi inşallah bende yeni anne oldum bu duyguyu sizde tadın inşallahİnşallah vardır ilk gebeliğim olacak olursa 4aydır uğraşıyoruz
Bugün tekrar yaptım başka bir test tek çizgi çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum adetim geçmeden de kan vermek istemiyorumAyy hadi inşallah bende yeni anne oldum bu duyguyu sizde tadın inşallah
Bu marka diğer erken gebelik testlerine göre daha hassas. Diğer erken gebelik testlerinin prospektüsünde adet gecikmesinin ilk günü yazıyor neye göre erken diyorlar orası muammaİdrar kasette ilerlemeye başladı t yi geçti ilk c çizgisi belli oldu sonra gerilemeye beyaz yer kurumaya başlayınca t bölgesi silikleşmeye başladı çok belirsizdi ilk 3dk da 6dk felan bu şekilde oldu
Prodoctoru dün gece yaptım 2çizgi çıktı emin olmak için sabah bir tane daha vardı elimde ilk idrarla yaptım negatifti sonra freely diye başka bir erken gebelik testi aldım gecikmeden 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyor üstünde oda negatif çıktı bende biraz sabırsız davranıyorum bekleyip göreceğizBu marka diğer erken gebelik testlerine göre daha hassas. Diğer erken gebelik testlerinin prospektüsünde adet gecikmesinin ilk günü yazıyor neye göre erken diyorlar orası muamma
Umarım güzel sonuç alırsınProdoctoru dün gece yaptım 2çizgi çıktı emin olmak için sabah bir tane daha vardı elimde ilk idrarla yaptım negatifti sonra freely diye başka bir erken gebelik testi aldım gecikmeden 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyor üstünde oda negatif çıktı bende biraz sabırsız davranıyorum bekleyip göreceğiz
Erken gebelik testlerine çok güvenmeyin derim benim de ilk testim böyle pozitif var gibi duruyor çünkü sizde de ama sonra ki yaptığım 3test negatif çıktı , pazartesi günü gittim kan verdim adetim 1gün gecikti sadece değerim yüksek çıktı gebelik var , kan verin ya da kaset test yapın reglden 1gün önce felan en erkenEki Görüntüle 3484338 Benimde reglime 7 gün var, bir bakar mısınız sizce pozitif mi ?
Erken gebelik testlerine çok güvenmeyin derim benim de ilk testim böyle pozitif var gibi duruyor çünkü sizde de ama sonra ki yaptığım 3test negatif çıktı , pazartesi günü gittim kan verdim adetim 1gün gecikti sadece değerim yüksek çıktı gebelik var , kan verin ya da kaset test yapın reglden 1gün önce felan en erken
Üzerine 5 test daha yaptım gittikçe pozitif belli oldu son testı yüklüyorum burayaErken gebelik testlerine çok güvenmeyin derim benim de ilk testim böyle pozitif var gibi duruyor çünkü sizde de ama sonra ki yaptığım 3test negatif çıktı , pazartesi günü gittim kan verdim adetim 1gün gecikti sadece değerim yüksek çıktı gebelik var , kan verin ya da kaset test yapın reglden 1gün önce felan en erken