Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam aranıza yeni katıldım sizce gebelik var mı adetime 6gun kala yaptım ama emin olamıyorum kan verneye de korkuyorum kac aydır sonuc alamıyorum bir kimyasal yasadım Bakarsanız sevinirim
Kızlar selam aranıza yeni katıldım sizce gebelik var mı adetime 6gun kala yaptım ama emin olamıyorum kan verneye de korkuyorum kac aydır sonuc alamıyorum bir kimyasal yasadım Bakarsanız sevinirimEki Görüntüle 3488409
İnş vardır insalaahbu ay cok kasmadım ovulasyon gunlerini değerlendirdm sadece ama yumurtladıgım gun yaptıgıma okadar eminim ki Ben iki yıllık evliyim 33 yasındayım 2 sene istemedik snra ilk korunmasız ilişkimde gebe kaldım ama kimyasal oldu mayısta ondan beride 5 aydır asla tutmadı Bi sebepte yok herturlu testi yaptk ama doktor stres diyor cok takıyorum heralde