- Konu Sahibi kubragocer
Çıktı mı sonucunuzHayrliwiyla insallah bende kan verdim ogleden sonra insallah sonuc cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı mı sonucunuzHayrliwiyla insallah bende kan verdim ogleden sonra insallah sonuc cikar
Sevindim adınızı sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallahGebeyim cnm darisi isteyen herkese![]()
Amin Allah razi olsunSevindim adınızı sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Hayırlı olsun belirtiniz var mıydı kaç gün önce test yaptınızGebeyim cnm darisi isteyen herkese![]()
Benm gogus hassasiyetvardi 15 gun once adet gecikince 2 gun test yptim dunde kan verdim yani adetin 5 gunu falan gebelik var denildi 3 hafta sonrra gel dedi doktor insallah saglikli bir gebeliktirHayırlı olsun belirtiniz var mıydı kaç gün önce test yaptınız
İnşallahBenm gogus hassasiyetvardi 15 gun once adet gecikince 2 gun test yptim dunde kan verdim yani adetin 5 gunu falan gebelik var denildi 3 hafta sonrra gel dedi doktor insallah saglikli bir gebeliktir![]()
Belirtiler herkeste farklilik gosterir bence adet gecikince test yapin cunku cogu kisi bulantidan bahsediyor ama bende bulanti yok sadece arada kasik ve gogus hassasiyet baskada yok birseyİnşallah![]()
Bende de ateş basması ve uyku çok var onlardan dolayı şüpheleniyorum başka hiçbir şeyim yok daha 6 gün var adetimedeBelirtiler herkeste farklilik gosterir bence adet gecikince test yapin cunku cogu kisi bulantidan bahsediyor ama bende bulanti yok sadece arada kasik ve gogus hassasiyet baskada yok birsey
Bekle adet bi iki gun geciksin test yp insallah gonlunce olurBende de ateş basması ve uyku çok var onlardan dolayı şüpheleniyorum başka hiçbir şeyim yok daha 6 gün var adetimede
İnşallahBekle adet bi iki gun geciksin test yp insallah gonlunce olur![]()
Sağlıcakla kolaylıkla geçsin sürecinizGebeyim cnm darisi isteyen herkese![]()
Amin isteyen herkese nasip olsunSağlıcakla kolaylıkla geçsin sürecinizyine sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebişinizle
![]()
Kaç gün gecikmişti regliniz acaba hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallahBelirti regl gecikmesiydi, birde regl olacak gibi ağrılarım vardı hala da var
Bir de adet olacakmış gibi harici bir belirtiniz olmuş muyduKaç gün gecikmişti regliniz acaba hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah![]()
Aminn aminnn aminnn teşekkür ederim, Dün gece hastanedeydik kanama şikayetiyle bebeği göremediler keseyi gördüler sadece takip edeceklerKaç gün gecikmişti regliniz acaba hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah![]()
Herşey yolunda gider inşallahAminn aminnn aminnn teşekkür ederim, Dün gece hastanedeydik kanama şikayetiyle bebeği göremediler keseyi gördüler sadece takip edecekler
Merhaba, bebeğim gitti dün teşekkür ederim duanız için nasip değilmiş demek kiHerşey yolunda gider inşallah
Rabbim en güzel şekilde sağlıkla tez vakitte nasip etsinMerhaba, bebeğim gitti dün teşekkür ederim duanız için nasip değilmiş demek ki