Erken gebelik testi

Balım 8 gün varken yapmıştım dayanamayıp silik çizgi çıkmıştı şimdi negatif görünce şaşırdım kötü oldum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 💝
8 gün çıkması için çok erken yalancı pozitif veren bir marka ile yapmış olabilirsin. Testlerin çıkardığı çizgiye de çıkarmadığına da pek güven olmuyor bu konuda bir iki marka var kesin olan diğerleri hep böyle. Sen umudunu yitirme regl olmadığın sürece umut vardır hayırlısı olur inşallah 🙏🏻

8 gün çıkması için çok erken yalancı pozitif veren bir marka ile yapmış olabilirsin. Testlerin çıkardığı çizgiye de çıkarmadığına da pek güven olmuyor bu konuda bir iki marka var kesin olan diğerleri hep böyle. Sen umudunu yitirme regl olmadığın sürece umut vardır hayırlısı olur inşallah 🙏🏻
3.4 gündür mide bulantım var yemeklerden sonra ama hafif adet olacakmış hissimde var

Reglinizin gecikmesini bekleyin idrar testini tekrarlayın çıksaydı şimdi de çıkardı herhalde gerçi bazi erken gebelik testleri hatalı pozitif veriyor o daha kötü bence inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırsınız

Back
X