Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 gün çıkması için çok erken yalancı pozitif veren bir marka ile yapmış olabilirsin. Testlerin çıkardığı çizgiye de çıkarmadığına da pek güven olmuyor bu konuda bir iki marka var kesin olan diğerleri hep böyle. Sen umudunu yitirme regl olmadığın sürece umut vardır hayırlısı olur inşallah
8 gün çıkması için çok erken yalancı pozitif veren bir marka ile yapmış olabilirsin. Testlerin çıkardığı çizgiye de çıkarmadığına da pek güven olmuyor bu konuda bir iki marka var kesin olan diğerleri hep böyle. Sen umudunu yitirme regl olmadığın sürece umut vardır hayırlısı olur inşallah
Valla ben belirtilere pek takılmıyorum 3 aydır deniyorum her ay belirtim var o yüzden yarı yarıya şans oluyor. Dayan iki üç gün daha test yaparsın olmadı gecikme beklersin
Reglinizin gecikmesini bekleyin idrar testini tekrarlayın çıksaydı şimdi de çıkardı herhalde gerçi bazi erken gebelik testleri hatalı pozitif veriyor o daha kötü bence inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırsınız