Reglinize 15 gün var galiba. Yani mümkün şöyle reglinizden sonra birlikteliğiniz olduysa ve o zaman yumurtlama olduysa siz farketmeden pozitif sonuç alabilirsiniz. Ama testim yalancı pozitif çıkarma ihtimalide olabilirEki Görüntüle 3589291 Hanımlar merhaba erken gebelik testi bu şekilde çıktı daha tehlikeli olmama 15 gün var sizce doğruluk payı nedir ? Başına gelen var mı
Evet doğru , yani çok ilginç hiç de beklemiyordum demek ki ya dediğiniz gibi oldu ya da test arızalıReglinize 15 gün var galiba. Yani mümkün şöyle reglinizden sonra birlikteliğiniz olduysa ve o zaman yumurtlama olduysa siz farketmeden pozitif sonuç alabilirsiniz. Ama testim yalancı pozitif çıkarma ihtimalide olabilir
Başka bir test yapın yeniden isterseniz yada en kesin olanı kan verebilirsinizEvet doğru , yani çok ilginç hiç de beklemiyordum demek ki ya dediğiniz gibi oldu ya da test arızalı
15 gün varken belli olur mu ki kanda acabaBaşka bir test yapın yeniden isterseniz yada en kesin olanı kan verebilirsiniz
Regle 15 gün var evet ama test yalancı pozitif değilse 15 gün önce çıkması imkansız hatta şu aralar yumurtlama döneminde olman gerekiyordu komple imkansız dediğim gibi regl bitimi sonrası ilişki yaşadıysan ve hamilelik olduysa şu an çıkması lazım zaten çünkü bu da bir önceki reglden 15 gün geçmiş demek oluyor15 gün varken belli olur mu ki kanda acaba
Regle 15 gün var evet ama test yalancı pozitif değilse 15 gün önce çıkması imkansız hatta şu aralar yumurtlama döneminde olman gerekiyordu komple imkansız dediğim gibi regl bitimi sonrası ilişki yaşadıysan ve hamilelik olduysa şu an çıkması lazım zaten çünkü bu da bir önceki reglden 15 gün geçmiş demek oluy
O markayı ilk kez duydum pek bilgim yok o yüzden bence pazartesi günü kan verinRoll marka erken gebelik testi aldım aynı şekilde Silik çizgi çıktı onda da ışık turunca belli
Görseli testi yaptıktan kaç dakika sonra çektiniz bazen kuruma çizgisi de olabiliyorKan verdim sonuç 0.20 acaba adet gecikmesi yaşamadığım için midir ?
10 dk içinde maksimumGörseli testi yaptıktan kaç dakika sonra çektiniz bazen kuruma çizgisi de olabiliyor
Bu gün ben de aynı sonucu aldım benim adetim 5 gündür gecikti daha önce negatif bir testte saatler sonra silik çizgi görmüştüm o yüzden sordum 10 dk içinde uygun bir süre umarım her şey gönlünüzce olur10 dk içinde maksimum
Hayırlısı olsun canım her şeyin bir zamanı var kafana çok takmamaya çalış bu arada testi acilde mi verdinizMaalesef kan testi negatif çuktı sanırım gebelik yok
Evet özel hastanenin acilinde vermiştim evet aynen öyle hayırlısı olsun hakkımız daHayırlısı olsun canım her şeyin bir zamanı var kafana çok takmamaya çalış bu arada testi acilde mi verdiniz
İlk damlattigimizda genelde test dağınık oluyor zaten 5 dakika içinde bakmak gerekiyor. Ama sizin ki belirgin bir pembe duruyor olma ihtimali var isterseniz test ile regl günü bekleyin takip edin isterseniz kan verinMerhaba, adetime 4 gün var. Ama kasık ağrım olduğu için test yapmak istedim. İlk yaptığımda dağınıktı test bozuk sandım ama 15 dk sonra aldığımda böyleydi. Hiç başına gelen var mı olabilir mi?
Teşekkür ederim, sabah tekrarladım negatif çıktı test yanlıştı galibaİlk damlattigimizda genelde test dağınık oluyor zaten 5 dakika içinde bakmak gerekiyor. Ama sizin ki belirgin bir pembe duruyor olma ihtimali var isterseniz test ile regl günü bekleyin takip edin isterseniz kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?