Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün olmam lazımdı olmadım daha tam gecikme diyemiyorumÇizgi görünüyor bariz. Hamilesiniz büyük ihtimalle. Gecikme var mıydı?
Testiniz varsa koyulaşmayı takip edin bayram tatilinden sonra kan verirsiniz acil bir durumunuz yoksaBugün olmam lazımdı olmadım daha tam gecikme diyemiyorum
Bende pozitif görüyorum, hayırlısı olsunKızlar test yaptım. Çizgi ilk çok silikti sonra böyle oldu. Emin olamadım. Ne yapmalıyım?
Bnde görüyorum benimde bunun bir tik siligi cikti hangi markaBende pozitif görüyorum, hayırlısı olsun![]()
Dayanamadım özele kan testine geldim 1 saate öğreneceğimBende pozitif görüyorum, hayırlısı olsun![]()
Days comfort erken gebelik testi benimki ikisinde de böyle çıktı benimBnde görüyorum benimde bunun bir tik siligi cikti hangi marka
Yaaa ne güzel hadi bakalımDayanamadım özele kan testine geldim 1 saate öğreneceğim![]()
Cok net varDays comfort erken gebelik testi benimki ikisinde de böyle çıktı benim
kan testi de pozitif 153 çıktıCok net var
Hayırlı olsun inşallah bu ay özel bi şey yaptınız mıkan testi de pozitif 153 çıktı
Daha 1 ay olacak planlayalı. Hatta kontrollere bile yeni gitmiştim planlıyoruz denemeye başladık diye. Meğerse bebeğim sürpriz yapmış bize. Kontrollere gittiğimde daha yeni döllenme olmuş ondan farketmemişiz doktorla.Hayırlı olsun inşallah bu ay özel bi şey yaptınız mı