Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetten 2 gün önce sabah bulantısı ve göğüs ucu ağrısı oldu bende. Adet günü adet olacak gibi ağrı. Adet belirtisinden farkı neredeyse yoktu ağrının. Sabah kusmaları beni şüpheye düşürdü.
Freely için hatalı diyen görmüştüm istersen bir kan ver idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar, kan verme durumu yoksa awox ya da laboquick daha iyi testlermiş
Freely için hatalı diyen görmüştüm istersen bir kan ver idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar, kan verme durumu yoksa awox ya da laboquick daha iyi testlermiş
Canım tahlil vermedim beklicem 1 hafta kadar ama ikinci testinde yaptım silik çıktı ve bundan önceki gebeligimide bununla öğrenmiştim merak etme varsa inşallah çıkartıyor yaklaşık bundan 10 tane falan kullandım olmadığında çıkmıyor
Canım tahlil vermedim beklicem 1 hafta kadar ama ikinci testinde yaptım silik çıktı ve bundan önceki gebeligimide bununla öğrenmiştim merak etme varsa inşallah çıkartıyor yaklaşık bundan 10 tane falan kullandım olmadığında çıkmıyor
Ya benimde bu ay adetim çok tuhaf oldu 2 gün kahverengi leke 3 gün pembe kırmızı adet ve 2 gündür kahverengi leke. İlk defa 7 gün süren adet oldum normalde 4 en fazla 5 gün adet oluyordum. O yüzden test sipariş etmiştim onun için sordum