Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kan verin siz okadar beklememek gerekçok teş
Evet bu hafta içi vereceğim çok teşekkür ederimBence kan verin siz okadar beklememek gerek
Çizgi görünüyor maşallah , testin markası güvenilir mi bilmiyorum ama kan verip netleştirin derim bendeMerhaba arkadaşlar, bugün regl olmam gerekirken olmadım. Erken gebelik testi alıp yaptım sonuç resimde göründüğü gibi çıktı, hamile olabilir miyim? 4-5 gün bekleyip kan testi mi vereyim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler![]()
Ay pozitif benceEvet bu hafta içi vereceğim çok teşekkür ederim
benim sesimi duyan yok muuuEki Görüntüle 3612520
kızlar selamlar, tam yumurtlama dönemimde 1 kez korunmasız ilişkiye girdik eşimle, adetime 5 gün var. 2 gün önce bu testi yaptım sanki 2 çizgi yarım gibi, varla yok arası çıktı gibi. Dün sabah ilk idrarla yaptım bu sefer sadece tek çizgi çıktı.
ama adetime 1 hafta kala normalde göğüslerim vs acır adet belirtileri yaşarım hala yaşamadım acaba ilk silik çizgi, ertesi güne tek çizgi çıkması neden olur? yine yapıcam tabi yarın sabah ya da ilerleyen günlerde test ama garip geldi tabi
Kanı verdim bakalım sonuç ne olacakÇizgi görünüyor maşallah , testin markası güvenilir mi bilmiyorum ama kan verip netleştirin derim bende![]()
Kanı verdimÇizgi görünüyor maşallah , testin markası güvenilir mi bilmiyorum ama kan verip netleştirin derim bende![]()
test bozuk olabilir belki de birkaç gün daha bekle ve kan ver bence eğer şüphelerin halen devam ederseb
benim sesimi duyan yok muuu![]()
İnşallah kan sonucunda da güzel sonuçlar alırızAy pozitif bence![]()
Merhaba arkadaşlar benimde adetim gecikti biri erken gebelik testi diğeri kaset test anında erken olan çift çizgi daha idrardayken kaset test ilk saniye t çizgisi gebelik var mıMerhaba arkadaşlar, bugün regl olmam gerekirken olmadım. Erken gebelik testi alıp yaptım sonuç resimde göründüğü gibi çıktı, hamile olabilir miyim? 4-5 gün bekleyip kan testi mi vereyim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler![]()