Erken gebelik testi

pnrtk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
42
19
88
30
Merhaba, adetime 4-5 gün var aslında adetim çok düzenlide sayılmaz ama aşırı yorgunluk ve iştahsızlık durumu yaşıyorum etrafımdakiler hamile olabilirmisin dedikleri için içime şüphe düştü , erken gebelik testi yaptım sizce bişi var mı yaşayan varsa yazabilirse sevinirim.çok aşırı silik çıktı ilk idrarlada yapmadım testi.

Eklentiler

• IMG_6553.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 199
Gölge var gibi sanki ama tam belli değil

Adetinizin gecikmesini bekleyin bence bende boyle cok silik gordum ama malesef hepsi negatifti regliden once hangi hormanumuz coşuyorsa o boyle cikartiyor

Açıkcası inşallah negatif çıkar, hamilelik düşünmüyorum stres oldum :/

Açıkcası inşallah negatif çıkar, hamilelik düşünmüyorum stres oldum :/
Bende korunuyorum 4 yildir evliyim reglimin gecikmesinin 5. Gunu 20 gun ince khverengi lekenenmem oldu dedim bune erkenden gecikmenin ilk gunu kan verdm negatif smdi tekrar verdm sonuc bekliyorum

Bizde korunuyoruz 3 yıl oldu evleneli bi 2 sene daha düşünmüyoruz bebek. Normalde adet oncesı cok onceden lekelenmem başlardı benim hiç başlamadı ve göğüslerimde hassasıyet var korunmadada çok düşük ihtimal bile olsa gebe kalma ihtimalinden dolayı bi acaba mı dıyorum ama inşallah negatif çıkar

Çok iyiymiş geri çekilmeye rağmen 4 sene şanslısınız. İşyerinde arkadaşımda geri çekilme ile korunuyolarmış 4 sene çocuk yapmadılar çocuk kararı verdikleri ay hamile kaldı

Çok iyiymiş geri çekilmeye rağmen 4 sene şanslısınız. İşyerinde arkadaşımda geri çekilme ile korunuyolarmış 4 sene çocuk yapmadılar çocuk kararı verdikleri ay hamile kaldı
Bana supriz lazim bilincli olarak bu isi yapmam mumkun degil nedense gebelik bi canliyi sifirdan buyutme isi felan bana biraz degisik geliyor hahaha

Bana supriz lazim bilincli olarak bu isi yapmam mumkun degil nedense gebelik bi canliyi sifirdan buyutme isi felan bana biraz degisik geliyor hahaha
Kesinlikle katılıyorum, bana kalsa ben hiç düşünmem ama eşim 2 seneye olur artık diyo ben çok korkuyorum çocuklu hayattan

Ne kadar da ben siniz siz hahaha ama benm artik esimde dusunmuyor hahaha
Hahahah eşim evlendıkten 1 sene sonra olur dıyodu hadi taş çatlasın 2 sene diyod. Evlenince vazgeçti 5. Sene de olur artık dıyo inşallah boyle devam ederek vazgecer

Hayalet çizgi var gibi markası nedir başka bir test ile tekrarla varsa awox, peridictor erarly, laboquick gibi markalar iyidir deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…