Daha regle var pozitif olabilir tabiMerhaba herkese adetime 5 gün var gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı ama Belirtiler şunlar halsizlik, göbek bölgesinde hafif karın ağrıları,baygınlık hissi,sol kasığımda ağrı,diş etlerimde ağrı sanki dişlerim dökülecek gibi Benzer şeyler yaşayıp hamile kalan var mı adete yakın pozitife dönme ihtimali var mıdır Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Not:yumurtlama günleri değerlendirildiEki Görüntüle 3620280
Teste göre negatif. Regl günü tekrarla canım. Erken yapmışsın zaten. Bahsettiğin belirtiler de ancak 7-8. Haftalardan sonra başlıyor.Merhaba herkese adetime 5 gün var gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı ama Belirtiler şunlar halsizlik, göbek bölgesinde hafif karın ağrıları,baygınlık hissi,sol kasığımda ağrı,diş etlerimde ağrı sanki dişlerim dökülecek gibi Benzer şeyler yaşayıp hamile kalan var mı adete yakın pozitife dönme ihtimali var mıdır Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Not:yumurtlama günleri değerlendirildiEki Görüntüle 3620280
Erken yapmışsınız testi. 3 gün sonra tekrarlayin
Daha regle var pozitif olabilir tabi
Teste göre negatif. Regl günü tekrarla canım. Erken yapmışsın zaten. Bahsettiğin belirtiler de ancak 7-8. Haftalardan sonra başlıyor.
Kızlar ben de Regle 7 gün kala silik görünce kan verdim 0.07 çıktı. Bugün 5 gün var çizgi göremedim. Buradan dönme ihtimali var mı ki. Yumurtlamadan 6 gün sonra kanda yükselir diyorlardı. Bu ay kesin değilim diye düşünüyordum.daha erken canım adetine yaklaşsın öyle yaparsın. ve yumurtlama günlerini ovülasyon testiyle kontrol ettiysen yüksek ihtimal kalırsın sanırım. Ama uygulamadansa o çok güvenilir değil.
Kızlar ben de Regle 7 gün kala silik görünce kan verdim 0.07 çıktı. Bugün 5 gün var çizgi göremedim. Buradan dönme ihtimali var mı ki. Yumurtlamadan 6 gün sonra kanda yükselir diyorlardı. Bu ay kesin değilim diye düşünüyordum.
Benimde 3 gün kaldı duruma göre tekrar yapacağım adet olmazsam tabiKızlar ben de Regle 7 gün kala silik görünce kan verdim 0.07 çıktı. Bugün 5 gün var çizgi göremedim. Buradan dönme ihtimali var mı ki. Yumurtlamadan 6 gün sonra kanda yükselir diyorlardı. Bu ay kesin değilim diye düşünüyordum.
Yumurtlamadan 10 gün sonra kanda yükselir hcg.Kızlar ben de Regle 7 gün kala silik görünce kan verdim 0.07 çıktı. Bugün 5 gün var çizgi göremedim. Buradan dönme ihtimali var mı ki. Yumurtlamadan 6 gün sonra kanda yükselir diyorlardı. Bu ay kesin değilim diye düşünüyordum.
Aynı durumdayım. Bugün 9. Gün , Regle 5 gün kaldı. 2 gün önce de kanda değer çıkmadıEki Görüntüle 3621089 Benim çatlamadan 9 gün çıkmadı daha 26 temmuzda tekrar deneyeceğim
Bende test sipariş ettim cumartesi gelir bat 2 3 gün kalıyor çatlamadan sonrada 13 gün olacakAynı durumdayım. Bugün 9. Gün , Regle 5 gün kaldı. 2 gün önce de kanda değer çıkmadı
6-10 gün arası diyorlardı. 10 gün ise hala ümit var sanırımYumurtlamadan 10 gün sonra kanda yükselir hcg.
Evett :)6-10 gün arası diyorlardı. 10 gün ise hala ümit var sanırım
O kadar çok erkenden test yaptım ki, gecikmeyi görmeden daha yapmak istemiyorumBende test sipariş ettim cumartesi gelir bat 2 3 gün kalıyor çatlamadan sonrada 13 gün olacak
Haklısın canım ben 4 tane aldım çıkarsa net çıkar zaten çıkmazsa genelde regl olurumO kadar çok erkenden test yaptım ki, gecikmeyi görmeden daha yapmak istemiyorum
Sizin öyle oldu sanırım bakalım bize de inşallah nasip olurEvett :)
Hakkımızda hayırlısı canım beklemek zormuş, ilk ay da bu kadar hırpalandım. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinHaklısın canım ben 4 tane aldım çıkarsa net çıkar zaten çıkmazsa genelde regl olurum
Ben yumurtlamadan sonraki 14.günde felan kan vermiştimSizin öyle oldu sanırım bakalım bize de inşallah nasip olur
AminnnHakkımızda hayırlısı canım beklemek zormuş, ilk ay da bu kadar hırpalandım. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Evet 10 günde yükselmeye başlıyor ben acele ediyorum çünki bırakmam gereken ilaç ve sigara varBen yumurtlamadan sonraki 14.günde felan kan vermiştimerken gebelik testinde silik çıkmıştı ama yanıltıcı olduğu için emin olamamış diğer gün kan vermiştim erkenden test yapmadım yani ben ama 10 gün sonra kanda yükseliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?