Erken gebelik testi

Beybi16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
30
2
1
27
Merhaba herkese adetime 5 gün var gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı ama Belirtiler şunlar halsizlik, göbek bölgesinde hafif karın ağrıları,baygınlık hissi,sol kasığımda ağrı,diş etlerimde ağrı sanki dişlerim dökülecek gibi Benzer şeyler yaşayıp hamile kalan var mı adete yakın pozitife dönme ihtimali var mıdır Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Not:yumurtlama günleri değerlendirildi

Erken yapmışsınız testi. 3 gün sonra tekrarlayin

Daha regle var pozitif olabilir tabi

Teste göre negatif. Regl günü tekrarla canım. Erken yapmışsın zaten. Bahsettiğin belirtiler de ancak 7-8. Haftalardan sonra başlıyor.

daha erken canım adetine yaklaşsın öyle yaparsın. ve yumurtlama günlerini ovülasyon testiyle kontrol ettiysen yüksek ihtimal kalırsın sanırım. Ama uygulamadansa o çok güvenilir değil.

Erken yapmışsınız testi. 3 gün sonra tekrarlayin

Daha regle var pozitif olabilir tabi

Teste göre negatif. Regl günü tekrarla canım. Erken yapmışsın zaten. Bahsettiğin belirtiler de ancak 7-8. Haftalardan sonra başlıyor.

daha erken canım adetine yaklaşsın öyle yaparsın. ve yumurtlama günlerini ovülasyon testiyle kontrol ettiysen yüksek ihtimal kalırsın sanırım. Ama uygulamadansa o çok güvenilir değil.
Kızlar ben de Regle 7 gün kala silik görünce kan verdim 0.07 çıktı. Bugün 5 gün var çizgi göremedim. Buradan dönme ihtimali var mı ki. Yumurtlamadan 6 gün sonra kanda yükselir diyorlardı. Bu ay kesin değilim diye düşünüyordum.

Benimde 3 gün kaldı duruma göre tekrar yapacağım adet olmazsam tabi

Yumurtlamadan 10 gün sonra kanda yükselir hcg.

Sizin öyle oldu sanırım bakalım bize de inşallah nasip olur
Ben yumurtlamadan sonraki 14.günde felan kan vermiştim erken gebelik testinde silik çıkmıştı ama yanıltıcı olduğu için emin olamamış diğer gün kan vermiştim erkenden test yapmadım yani ben ama 10 gün sonra kanda yükseliyor diye biliyorum

Evet 10 günde yükselmeye başlıyor ben acele ediyorum çünki bırakmam gereken ilaç ve sigara var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…